овесени ядки

21.11.10
09:34

какво ми слите  е за овесени ядки, хубавили са за закуска и качване ма маса.Какъв вид  бихте ми  препуръчари  да си  купия на коя  фирма?

Неделима част от менюто са, аз си взимам на Hahne 500 гр. едри-те (зелен плик). Има ги в повечето големи вериги магазини.

Супер храна. Наистина неделима част от менюто. Сутрин за закуска с прясно мляко най-добре влизат. Нямат пряко отношение към това дали качваш, поддържаш или сваляш тегло. Всичко е до порцията. Производител...знам ли, пробвал съм на 4 фирми и все същата работа...леко разминаване в хранителния състав, но пренебрежимо. Пробвал съм “Аро”, “Златна нива” , “Никола” и...имаше още едни, но ми излезна името. Всички стават за ядене :)

DE

21.11.10
12:19

Макар и да ги ям начумерено овесените ядки е факт,че са една от най-здравословните храни ;) Твърди се също, че е най-полезната житна култура.

21.11.10
12:28

Понеже бързо омръзват,най-добре си купувай мюсли(не Nesquik,а такова с преобладаващи овесени ядки).Лично аз ти препоръчвам Никола,има ги в големте вериги :)

21.11.10
14:11

Абе най-евтините взимай - всичките са еднакви. Пасираш с вода и няма да разбереш как заминава по 1 пакет на ден.

21.11.10
15:37

Аз до сега съм видял само на 1 марка нормални овесени ядки, другото е все едно бял хляб ;) .

6T

21.11.10
16:19

Мъчих се всячески да ги ям...и с доза протеин ги правих, и с мляко....е не ги понасям, заклевам се :(

21.11.10
17:25

казано от Franky на 21.11.10, 10:10:

Неделима част от менюто са, аз си взимам на Hahne 500 гр. едри-те (зелен плик). Има ги в повечето големи вериги магазини.

Същите вземам и аз, само че мисля, че са фините.Страхотни са - много ми допадат на вкус.

21.11.10
18:57

Овесени ядки , стафидки + млекце .. ухууу супер , даже ми е приятно да ги хапвам.
От няколко седмици закусвам с тях и се чувствам страхотно , но мен 100-150гр ме се засищат за повече от час и половина , ама пък и не мога да се насиля да изръфам 300гр наведнъж.
Гледай съдържанието на протеин , защото съм попадал на овес с 10гр и на овес с 17гр протеин в 100гр , не знам какво толкова може да му е различното.
Поздрави

ВН

21.11.10
19:37

Овес и овесени ядки - ако вече не си я чел, започни от тук.

22.11.10
13:20

с колко  грама да закусвам?

6T

22.11.10
13:23

казано от aresenal3 на 22.11.10, 13:20:

С около 150 гр. :)

казано от aresenal3 на 22.11.10, 13:20:

Принципно е според режима, който спазваш. Все пак, ако не си на НВД, 120гр. е почти сигурно, че ще ти дойдат идеално. Виж обаче ако ги ядеш с прясно мляко, може да ги намалиш към 100, понеже и в млякото има въглехидрати :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1