5-7 см. си е много бе човек, в момента колко са ти ръцете и колко ще станат след тази специализация?
За 2 месеца 7 санта чисти и с химия е много невъзможно, освен ако не си с 27 ръце естествено.
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.11.10 16:39.
21.11.10
17:07
С тази тренировъчна система достигнх 49см, разбира се и с нужното количество протеин и въглехидрати, единствено с натурални субстанции.
Преди системата бях с 44см. Цялата рабона ми отне около два месеца като протеин на прах взимах само втория месец по 200гр на ден.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 21.11.10 17:34.
Хубаво е че поне ти си вярваш . Аз още не съм видял човек , който да е постигнал тоя резултат без химия . Покажи е я тая ръка да я видиме , пред клавиатурата всички сме силни . Чак пък от 44 на 49… замислял ли си се че тук четат и хора над 14 год?
Мнението беше редактирано от westdogg на 21.11.10 21:14.
22.11.10
00:24
Представи си ако все пак е истина какъв комплимент ми правиш, само си помисли.
22.11.10
06:52
Палячо.
Ангеле, без да се обиждаш, но за мен си някакъв мега-ултра-хипер комплексар. Хвалиш се навсякъде, че знаеш всичко, че си най-силния и какво ли още не, но в същото време не показваш нито снимка, нито нищо, за да потвърдиш това, което казваш.
Айде сложи една снимка да докажеш всичко, което си написал до тук, и спора приключва.
Поставя си невъзможни цели, но за НАС.Все пак вижте името на дневника и на кой човек(не знам дали е човек) е и пак си помислете дали не е възможно :D.Сложи една снимка и докажи всичко ;)
Мнението беше редактирано от Нежния на 22.11.10 12:11.
22.11.10
13:35
Чудя се кога този шизофренен трол ще бъде премахнат от форума. Мислех нищо да не пиша, но както и предполагах “7 см ръка за 2 месеца” постигна нужния ефект - коментари. Шизо, кефи се, получи още един коментар. Ако някой се интересува от растеж на ръката за 2 месеца, точно тебе ще да попита. Заключете му дневника, изтрийте му акаунта - в момента с тези идиотизми туку виж някое момче му е повярвало, а резултатът ще е твърде неприятен, когато се опита да приложи “знанията” за да постигне “постиженията” на този. Давам обективна причина, това че предпочитам някой да му изтрие и живота е отделна тема.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 22.11.10 13:36.
Що бе нека седи има нужда от един палячо да расмива.А и с това последното цепи мрака.7 санта ама на дьлжина :D
22.11.10
19:07
казано от Ангел Василев Тодоров на 21.11.10, 17:07:
С тази тренировъчна система достигнх 49см, разбира се и с нужното количество протеин и въглехидрати, единствено с натурални субстанции.
Преди системата бях с 44см. Цялата рабона ми отне около два месеца като протеин на прах взимах само втория месец по 200гр на ден.
Ейй ненорамален психопат ще се контузи някой младок заради тебе стига си писал глупости момчетата вярват на такива работи...Ама не си ти виновен виновен е този който ти позволява да пишеш....както е тръгнало хорото ще се рзабере че не си добре с главния мозък имаш нужда от лопата в челото.
22.11.10
19:17
казано от Георги Николаев на 22.11.10, 13:35:
Чудя се кога този шизофренен трол ще бъде премахнат от форума. Мислех нищо да не пиша, но както и предполагах “7 см ръка за 2 месеца” постигна нужния ефект - коментари. Шизо, кефи се, получи още един коментар. Ако някой се интересува от растеж на ръката за 2 месеца, точно тебе ще да попита. Заключете му дневника, изтрийте му акаунта - в момента с тези идиотизми туку виж някое момче му е повярвало, а резултатът ще е твърде неприятен, когато се опита да приложи “знанията” за да постигне “постиженията” на този. Давам обективна причина, това че предпочитам някой да му изтрие и живота е отделна тема.
казано от Делев на 22.11.10, 19:07:
Ейй ненорамален психопат ще се контузи някой младок заради тебе стига си писал глупости момчетата вярват на такива работи...Ама не си ти виновен виновен е този който ти позволява да пишеш....както е тръгнало хорото ще се рзабере че не си добре с главния мозък имаш нужда от лопата в челото.
+99999(9) ..
22.11.10
19:32
казано от Делев на 22.11.10, 19:07:
Ама не си ти виновен виновен е този който ти позволява да пишеш...
Виновни са тези, които го удостояват с коментари. Ако откровените му на моменти глупости бъдат игнорирани и той би се поспрял малко. Но очевидно няма как да стане понеже явно е добър в това, което иска да прави в този форум...
24.11.10
20:30
Пиши нещо да разсмееш хората бе трол. Или вече те разкриха и спря да се правиш на клоун? Комплексар задръстен.