Добър мас гайн от предлаганите месец за месец варианти.

22.11.10
14:13

Искам да си закупя мас гайнер от тези, които се продават в едно-месечни количества в рамките на 20-25лв. от сорта на:
Super Gainer 4200 - 1 килограм - 25,00лв.
Mega Gainer 3100 (Bio Tech) Gainers - 1000 гр. - 21,90 лв.
BioFit - Hard Gainer 1 kg - 18.50лв
BioTech - Hyper Mass 5000, 1kg - 22.00лв
Olimp - Gain Bolic 6000, 1kg - 20.00лв
и т.н. и т.н. (пример колкото да ми хванете идеята)

Не ме интересува дали ще кача мазнини и т.н. или ще да се освиня и прочие целта ми е да качвам пак каквото и да е.
Надявам се да има повече предложения.

(знам теми във форума много, но всеки е на различно мнение пускам темата за да се ореантирам малко)

Темата беше редактирана от GreemBB на 22.11.10 17:04.

22.11.10
14:32

Мани ги тея боклуци, вземи си 10 пакета овес.

HE

22.11.10
15:31

казано от korpusito на 22.11.10, 14:32:

Що бе от 1 кг. гейнър знаеш ли колко ще качи?  :D

22.11.10
15:31

Забелязал съм че доста хора от форума не препоръчват гейнери, със такова впечатление съм останал аз.

22.11.10
16:23

Тия дето си ги изброил ще ти трябват поне 3 4 за да ти стигне за месец ..

22.11.10
16:24

казано от Едуардо на 22.11.10, 15:31:

Забелязал съм че доста хора от форума не препоръчват гейнери, със такова впечатление съм останал аз.

А защо да го правят? В гейнъра основното е въглехидрати с малко протеин. По евтино е да си ге закупиш отделно и сам да си направиш геинър. Както спомена “Колегата”  :D по-горе знаеш ли, колко се качва от 1кг гейнър :D Съвета за овеса не е лош, ако ти понася и прясното мляко не е лош вариант, другото е купуваш си протеин и го месиш с въглехидрати от типа на малтодекстрин, декстроза и ги месиш в съотношение 1:2 в полза на въглените и ти си човекът!

Мнението беше редактирано от Valdis на 22.11.10 16:35.

22.11.10
16:59

казано от head_hunter на 22.11.10, 15:31:

Идеята ми е да си го купувам месец за месец или там през 20 дена незнам за колко дни ще ми е дозата. Просто нямам възможност да дам 100-200 лева на куп за количество протеин, който разделен на месеци излиза същите пари. Нямах впредвид точно тези протеини дадох ги като пример за да зацепите т’ва което ви питам по-бурзо ама нещо не се получи...

Целта ми е да кача 5кг за около 2 месеца... нямам намерение да си купувам 3, 4 пакета за един месец, но все пак благодаря за съвета.

Мнението беше редактирано от GreemBB на 22.11.10 17:01.

6T

22.11.10
17:01

Хващам бас, че следващата тема ще е “Едномесечна доза КАЧЕСТВЕН протеин в рамките на 20-25 лв.”

6T

22.11.10
17:04

казано от GreemBB на 22.11.10, 16:59:

казано от head_hunter на 22.11.10, 15:31:

Идеята ми е да си го купувам месец за месец или там през 20 дена незнам за колко дни ще ми е дозата. Просто нямам възможност да дам 100-200 лева на куп за количество протеин, който разделен на месеци излиза същите пари. Нямах впредвид точно тези протеини дадох ги като пример за да зацепите т’ва което ви питам по-бурзо ама нещо не се получи...

Целта ми е да кача 5кг за около 2 месеца... нямам намерение да си купувам 3, 4 пакета за един месец, но все пак благодаря за съвета.

Приятелю, за месец ти трябват поне 40 лв. за килограм протеин и това е в случай, че го взимаш само след тренировка, а ако трябва да го пиеш и сутрин, както е редно, сам си направи сметка колко ти е нужно за месец.
Освен това малките опаковки излизат доста по-скъпо.
Вариянт е изолата на Сайтек 700 гр за 35-6 лв да речем, но пак си е прекарване

22.11.10
17:05

казано от 6tukata на 22.11.10, 17:01:

Хващам бас, че следващата тема ще е “Едномесечна доза КАЧЕСТВЕН протеин в рамките на 20-25 лв.”

Целта ми е да кача по-бързо, нали за това са мас гайнерите или греша?

6T

22.11.10
17:08

казано от GreemBB на 22.11.10, 17:05:

казано от 6tukata на 22.11.10, 17:01:

Целта ми е да кача по-бързо, нали за това са мас гайнерите или греша?

Сподели с Нас на колко години си, от кога се занимаваш с този спорт, как се храниш и т.н.

Защо всички искате да “качвате” бързо. Този спорт изисква търпение, воля и доста лишения в една или друга посока. НЕ СТАВАТ БЪРЗО НЕЩАТА, затова и повечето се отказват след първия месец. Виждал съм ги доста такива картинки.
Хайде сега отговори на горните въпроси и тогава ще продължим.

22.11.10
17:12

Ае вие в тоя форум сте се сабрали само гъби да знаете... Аз к’во питам вие к’во ми отговаряте, правите се на интересни и разбиращи... ами аз ако разбирах нямаше въобще да питам бе! Не е ли така? Отговорете ми директно на въпроса или не се обаждайте. Прецаквате ми само поста...

22.11.10
17:17

Защо всички искате да “качвате” бързо. Този спорт изисква търпение, воля и доста лишения в една или друга посока. НЕ СТАВАТ БЪРЗО НЕЩАТА, затова и повечето се отказват след първия месец. Виждал съм ги доста такива картинки.

Нямам намерение да качвам бързо просто имам излишни 30тина лева на месец, които мога да отделям за някои суплемент.
На 18 съм 179 висок тренирам от около 6 месеца. Не съм пропуснал и една тренировка, така че няма да се откажа. Целта ми не е да се занимавам с културизъм или нещо от сорта... ходя за тонус и здраве не за друго... Храня се като всеки нормален човек с изключението, че го правя в малко по-големи количества и избягвам храни от сорта на консервирани сладки и кисели грани, газирани напитки и т.н. Това е...

6T

22.11.10
17:17

Целта ми е да кача по-бързо, нали за това са мас гайнерите или греша? Грешиш....
И се съмнявам някоя “Гъба” да ти отговори на въпроса

Мнението беше редактирано от 6tukata на 22.11.10 17:17.

22.11.10
17:19

казано от 6tukata на 22.11.10, 17:17:

Целта ми е да кача по-бързо, нали за това са мас гайнерите или греша? Грешиш....
И се съмнявам някоя “Гъба” да ти отговори на въпроса

Благодаря.

Мнението беше редактирано от GreemBB на 22.11.10 17:48.

6T

22.11.10
17:47

казано от GreemBB на 22.11.10, 17:17:

Нямам намерение да качвам бързо просто имам излишни 30тина лева на месец, които мога да отделям за някои суплемент.
На 18 съм 179 висок тренирам от около 6 месеца. Не съм пропуснал и една тренировка, така че няма да се откажа. Целта ми не е да се занимавам с културизъм или нещо от сорта... ходя за тонус и здраве не за друго... Храня се като всеки нормален човек с изключението, че го правя в малко по-големи количества и избягвам храни от сорта на консервирани сладки и кисели грани, газирани напитки и т.н. Това е...

Това вече е друго....

За тези пари си вземи суроватъчен протеин, пий го само след тренировка за по-добро възстановяване.
Да ти препоръчаме ли нещо или сам ще се ориентираш. Гледай да е изолат по-изчистен е, но и концентрат да е, няма да усетиш разлика.
П.С. След тренировката приемай бърз въглехидрат, 20-30 мин. след това доза протеин.
Ако има още нещо, питай, ще се радвам, ако мога да помогна.
Поздрави и приятна вечер :)

22.11.10
19:40

За тези пари си вземи суроватъчен протеин, пий го само след тренировка за по-добро възстановяване.
Да ти препоръчаме ли нещо или сам ще се ориентираш. Гледай да е изолат по-изчистен е, но и концентрат да е, няма да усетиш разлика.
П.С. След тренировката приемай бърз въглехидрат, 20-30 мин. след това доза протеин.
Ако има още нещо, питай, ще се радвам, ако мога да помогна.
Поздрави и приятна вечер :)

Благодаря ти!
Препоръчай ми :)

23.11.10
13:07

ти че ще качищ с гейнер ще качиш ама какво???
в една доза нормален гейнер има към 1000 калории
колкото в един шоколад с лешници
сам си направи извода

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1