22.11.10
19:56
Здравейте на всички ... Порачах си анимал пак и сега се чудя дали да не си зема и анимал стак.. и някой протеин сурватъчен . Моля да ми кажете мнение... най-вече тия които са пробвали комбинацията пак и стак на анимал :)
22.11.10
20:06
Какво очакваш от Анимал Пак - това са просто витамини.
Анимал серията почива на стари лаври, а има доста по-ефективни продукти.
Единственото нещо дето става от Анимал серията е Тест /за който обаче ти е много рано/.
Който не чете преди да поръчва е така. Защо не четете бе хора? Какво очакваше като пише Анимал от тея витаминки да станеш животно? Ако хапваш бисквитки “златна есен” през зимата вместо сняг появяват ли се жълти листа?
И сега като кажеш “ами препоръчайте ми нещо” и платените драскачи ще направят поредната рекламна тема.
Като почетеш малко повече из темите ще се ориентираш кое как и защо, ще се научиш да разпознаваш и клакьорките.
п.п. Айде да не кажат пак “оная зла гад” пак се накара на народа /въпреки, че си го заслужавате/ като не четете дори описанието на продуктите от където си ги купувате.
Статия за хранителните добавки при нацинаещите - http://www.bb-team.org/articles/1444/#axzz162kenkPr
Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.11.10 20:12.
чакай .. малко аз сам си порачал анимал пака.. да ми е като протектор за зимата ... а стака просто питам дали има смисъл да зема и него ..не очаквам сила или маса ... казах го най просто искам да набави витамини.. да се предпазя от настинка и ей такива...
22.11.10
20:16
В началото задаваш въпрос за стак и от това човек остава с впечатление, че гониш маса, а и описанието на Анимал стак е едно сладникаво та чак ми горчи като се сетя. В профила си също си посочил че се стремиш към някъкви си 75 кг.
И прочети линка, който съм ти пуснал, че си едитнах поста по време когато си писал вече своя.