22.11.10
14:19
Здравейте, искам да попитам удачна ли е комбинацията от бустера на Scitec Hot Blood с креатиновата матрица Size On Max Performance + протеин (матрица) след тренировка. Има ли нещо несъвместимо в продуктите, кои други бихте ми препоръчали за същата цел, общо взето ваше мнение за стака? Целта ми е маса общо взето, че взема да се усеща лек застой.
17г. 175 см, 85 кг.
точно тези добавки ползвам в момента и съм доволен, няма несъвместими неща.
П.с. добавил съм витамини, казеин и БЦАА
Позволявам си да използвам темата на Don-Toni поради сходството на питането.
Тренировката ми е сутрин в 7 и 20. Досега ставах в 6 и 20 и пиех BCAA + PHD Whey преди тренировката , BCAA повреме , и отново PHD Whey веднага след тренировката + 1-2 банана.
176 см и 85 кг , но от известно време има този застой за който споменава Don-Toni .
Взех Hot Blood за следващата седмица и въпроса ми е дали трябва просто да го добавя сутринта или да заменя протеина с Blood-а преди тренировката ?!
Мнението беше редактирано от Любоoo на 06.04.11 12:52.
Aзотен бустер се приема на гладно, тоест 2-3 часа след хранене и съответно 1 час след протеин. Пий го на празен стомах половин час преди тренировка, тоест ако времето те спъва махни първият протеинов прием и съответно пий Hot Blood на негово място (ако ще тренираш 30-40 минути след това).
Бих те посъветвал ако имаш време да вкараш някакъв сложен въглехидрат в сутрешният прием - овес да кажем.
Мерси :)
Ще го направя това с овесените ядки след тренировката заедно с първия протеин за деня.
От понеделник го почвам , да видя как ще ми повлияе.
Ще пиша впечатления.
След тренировката? Май не ме разбра, организма се нуждае от сложни/бавни въглехидрати по време на тренировка, което значи, че удачният прием на овеса би бил 1,5 - 2часа преди тренировка.
казано от Don-Toni на 11.04.11, 12:00:
След тренировката? Май не ме разбра, организма се нуждае от сложни/бавни въглехидрати по време на тренировка, което значи, че удачният прием на овеса би бил 1,5 - 2часа преди тренировка.
Наистина не съм. Тренировката ми е в 7 и 15-20 сутринта , нямам кога да ям овеса. Преди време пробвах да закуся 30 мин преди тренировката , но просто не ми понася толкоз рано.
С тая ранна тренировка трябва да ставаш в 5, за да хапнеш и след час и половина поне да пише бустера.
казано от korpusito на 12.04.11, 00:17:
С тая ранна тренировка трябва да ставаш в 5, за да хапнеш и след час и половина поне да пише бустера.
Ясно е , че няма как да ставам в 5 да закуся , както и няма как да променя часа за тренировките. Опитвам се да се нагодя възможно най-добре към това кога мога , а не към кога би ми се искало да мога.
Вече 7-8 тренировки с Хот Блъда ........... не съм впечатлен :(
казано от korpusito на 18.04.11, 21:35:
Пробвай Jack3d другия път.
Точно между тези 2 продукта се колебаех. Следващия ще е Джака.
Занимава ме един въпрос. Хот Блъда го разтварям в 350-400 мл. вода , но след него (около 20 мин.) пия 20 гр. БЦЦА в още толкова вода. Не разреждам ли така бустера или това не ми влияе ?!
Водата не оказва влияние, важното е да е поне час и половина след хранене.
Това час и половина след ядене е малко повече според мен.
Щото след хранене 1:30 мин, 40 мин след приема на бустера тренировка , 1:30 тренировка (загрявка, душ и т.н.) и стават 4 часа без ядене по средата на деня, което според мен е много. А ако правиш и кардио положението става трагично
Мнението беше редактирано от Caleb на 18.04.11 23:10.
05.10.11
15:21
Здравейте
Значи днес за 1-ви път използвах ход блъд, което честно казано изобщо не очаквах някаква разлика :). Докато стигнах в залата мнението ми се промени, не можах да повярвам, наистина действаше. Ако някой се колебае дали да си го купи, ‘’както мене’’ изобщо да не мисли, купете си го няма да съжалявате. И така въпросът ми преди малко се върнах от залата, знам, че след като се напомних добре след 1-2 часа бицепса ми ще спада и искам да Ви помоля да ми кажете с какво мога да комбинирам Hot Blooda-да за малко ММ. Един ми каза да си взема Cell Mass. Вие какво мислите също така може да ми препоръчате и други хранителни добавки.
Мерси предварително.