23.11.10
15:27
Здравеите!!!Аз съм на 15 години,висок съм 178см.Ходя на фитнес отскоро,но искам да направя малко маса,защото сам малко слабичък.Можете ли да ми кажете какво да направя за да си покача теглото-да напълнея.И да не сам много силен,това не ми пречи просто искам да добия форма,това е.
Темата беше редактирана от veliko stefanov на 23.11.10 15:45.
Ами сайта е full с информация ... Даже не си казал никаква информация за себеси. Пък и това е дневник...
Трудно приятел.Много хора имаме същия проблем . Най-важното е да си сериозен и да не бързаш.Намери си подходящата тренировъчна програма, разгледай сайта.Яж много и често .Гледай да ядеш през 2-3 часа.Основните храни са задължителните месо,риба,картофи,ориз,ядки,яйца,извара,мляко,плодове и т.н. Просто въпроса ти е много общ. Тренирай,яж , почивай и възстановявай (сън) и чети.Има много информация по тази тема.Колкото по информиран толкова по-добре.Научи правилното изпълнение на упражненията и вдигай тежко.Толкова от мен,Успех !
23.11.10
16:34
Яж домашна сланина с бял хляб, а за десерт шоколад или сладолед. От това определено ще напълнееш. Ако искаш маса, ще трябват и щанги.
казано от normalno hidratiran на 23.11.10, 16:34:
Яж домашна сланина с бял хляб, а за десерт шоколад или сладолед. От това определено ще напълнееш. Ако искаш маса, ще трябват и щанги.
Едва ли има на предвид да качи мазнинки :D
24.11.10
07:17
Прави тежки тренировки с многоставни упражния.
Наблегни на въглехидратите в храненето и почни да ядеш повече като количество.
24.11.10
12:03
казано от veliko stefanov на 23.11.10, 15:27:
Здравеите!!!Аз съм на 15 години,висок съм 178см.Ходя на фитнес отскоро,но искам да направя малко маса,защото сам малко слабичък.Можете ли да ми кажете какво да направя за да си покача теглото-да напълнея.И да не сам много силен,това не ми пречи просто искам да добия форма,това е.
Яж!!!
казано от normalno hidratiran на 23.11.10, 16:34:
Познавам мн хора които точно така се хранят и имат слаби фигури :)
Добре де, без сланината... :)
Мнението беше редактирано от Madboy на 24.11.10 14:41.