Фитнес зала със стойка за клек София

24.11.10
13:18

Здравейте,

Бих се радвал ако ми кажете дали в тези райони - Дружба 2, Младост 1, Плиска, Гео Милев, Редута, Слатина, център има фитнес зала със стойка за клек с регулируеми шийни предпазители.

Аз потърсих в нета и намерих Флайс, но там стойката е ужасна - прекалено е тясна и точна там където хващам щангата се намират държачите на стойката. С една дума трябва да я хващам или много тясно или много широко. Проверих и в Боевски, но там е безбожно скъпо. (иначе стойката си е мн яка). Друга зала, която намерих е в 125 СОУ Младост 1 - там стойката е перфектна (то си е направо цяла клетка) , ама пък много ме дразни, че почти няма равна земя в цялата зала, което прави някои от упражнията, които правя по нестабилни.

Благодаря за помоща и ако някой знае такава зала (освен тези трите) в тези райони или близки до тях с регулируема стойка за клек или направо с клетка може да напише тук.

По-здрави

Руси

Темата беше редактирана от Руси на 24.11.10 13:21.

24.11.10
15:17

Здравей, в Деница, до Кауфланд, отзад до Хепи има някакъв нов фитнес (бившата матрица). Там има стойка за клекове, може да го провериш. Тренировката е 4лв
едит: тва се води Младост2, Младост3
пп. В Боевски (тхе малл) има оферта да се тренира за 7лв в определен час

Мнението беше редактирано от Nazgull на 24.11.10 15:19.

24.11.10
17:54

Nazgull, благодаря за бързия отговор. Знаеш ли дали предпазителите (отстрани) на стойката се регулират, защото на мен повечето предпазители са ми много ниски?

По-здрави

Руси

24.11.10
18:05

Power Rack се нарича това,което търсиш ;).И аз от доста време издирвам такова нещо макар и да нямам възможност да тренирам на друго място освен в моя квартал.

26.11.10
09:41

Power Rack има в спорт сити витоша, който се пада някъде на ръба между ст.град и кв.витоша, близо до посолствата. Всяка зала трябва да има такова съоръжение, но уви.....

26.11.10
19:12

зала “Спринт”- Дианабад

28.11.10
18:03

за съжаление онова там е squat rack и не се регулират

EE

08.04.11
19:32

Модерация: Коментари с цел реклама на продукт или услуги са забранени.
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.04.11 21:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1