какво сте кажете за секса

20.04.05
17:09

как се отразяват на тренирофката  :D

Промених името на темата , защото звучеше адски просташки!Друг път слагайте по-подходящи заглавия!
art_of_pain

Какво ще кажеш да погледнеш:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3901&highlight=%F1%E5%EA%F1

21.04.05
00:24

Само няколко поста по нагоре или надолу е но .....

23.04.05
14:00

нищо не трябва да ти ограничава секса!
веднъж се живее :)
а по мои наблюдения няма никакво отношение

09.05.05
15:30

Ми какво да кажа - готино е  :lol:

09.05.05
17:37

ББ- тренировки за да изглеждаш по добре и повече жени да ти пуснат (повечето хора за това тренират), кав е сми да тренираш ако ще се ограничаваш от целта ?

09.05.05
18:20

не бих отказал секс освен ако проблема не е в чуствата

09.05.05
20:41

[quote author=“liebeskummer”]знам че си е хвалене но... аз откакто тренирам имам 2 пъти повече “постижения”...
не бих отказал секс освен ако проблема не е в чуствата

какво имаш предвид?
по-лесно ти става или по-дълго го правиш или решаваш някой друг сексуален проблем? :roll:  :wink:

OH

09.05.05
22:12

Повече го налазват мацките :>
Абе както казва един мой познат “Не е важно дали ебеш или те ебат, важното е да си в секса.”
Ама и това е една тема, ей :>

10.05.05
12:01

Не знам, но откакто съм на НВД, не ми се прави секс. Нямам проблем с ерекция или подобно, просто лежа до приятелката ми и не изпитвам желание за секс. Това ме навежда на мисълта, че като постигна добър релеф ще е за сметка на пропуснат секс. трябва да се разгледат приоритетите отново :cry:
Айде успех в залите и в леглото!

10.05.05
12:04

това е от липсата на въглехидрати,знам момичета като хапнат сладко и откачат напълно,падат им всички задръжки,все едно са пияни  :wink:

10.05.05
12:05

ха!
сигурно ти е паднало нивото на тестостерона.
гледай тогава да ядеш повече мазнини и без това са ти нужни при нвд.

10.05.05
14:51

[quote author=“xtasss”]ха!
сигурно ти е паднало нивото на тестостерона.
гледай тогава да ядеш повече мазнини и без това са ти нужни при нвд.

Поемам мазнини, даже повечко, то мойто си е кето направо(около 50 гр. въгл. на ден). Може би психиката ми е твърде натоварена от диетата и проблеми със смяната на работата....надявам се от това да е. Иначе-трябва да сменям гаджето :oops:

11.05.05
00:30

offtopic:Тъкмо една тема за секса изчезне и веднага нова
към модераторите Пичове сложете я Важна че с тоя секс....

20.06.05
16:32

абе момчета вярно ли е наистина че след тренировка не е хубаво да се прави секс защото се губят протеини които пък служат за изграждането на мускули такива ми ги разправя моя приятел

20.06.05
16:56

зависи ако е с аеробно темпо се горят само мазнини(полезно при ррелеф)
а ако е с анаеробно(по-бързо) темпо вече се натоварват определени мускулни групи и се счита за тренировка(горят се мускули или се правят зависи дали така претренираш) :lol: Малии..малии.. ко написах :lol:

20.06.05
17:02

[quote author=“milkona”]абе момчета вярно ли е наистина че след тренировка не е хубаво да се прави секс защото се губят протеини които пък служат за изграждането на мускули такива ми ги разправя моя приятел

хаха ЛОЛ как така се губят протеини не ти работи тРНК-то ли !? хаха губят се калории. 1 час тичане губи около 500 килокалории за чукането не знам колко е :) ама е по малко хаха е зависи

20.06.05
17:03

[quote author=“Size”]зависи ако е с аеробно темпо се горят само мазнини(полезно при ррелеф)
а ако е с анаеробно(по-бързо) темпо вече се натоварват определени мускулни групи и се счита за тренировка(горят се мускули или се правят зависи дали така претренираш) :lol: Малии..малии.. ко написах :lol:

откаде пък накаде ако е по бързо няма да е аеробно !?

20.06.05
17:59

ами нали като се изпразниш кво е тва нали протеин в голяма степен аз за това говорех

20.06.05
18:06

не е протеинр просто като свършиш караш тестисите да работят повече за да възстановят сперматозоидите, и не можеш да възстановиш (от трен) защото ти трябва тестостерон, който съответно участва в сперматогенезата! Не знам колко се изразих правилно, ама е нещо такова!

20.06.05
18:40

[quote author=“milkona”]абе момчета вярно ли е наистина че след тренировка не е хубаво да се прави секс защото се губят протеини които пък служат за изграждането на мускули такива ми ги разправя моя приятел

На кратко... приятеля ти не е наред.  :lol:

20.06.05
19:16

Не знам, но откакто съм на НВД, не ми се прави секс. Нямам проблем с ерекция или подобно, просто лежа до приятелката ми и не изпитвам желание за секс. Това ме навежда на мисълта, че като постигна добър релеф ще е за сметка на пропуснат секс. трябва да се разгледат приоритетите отново 

........... mai ne e ot НВД :roll:  :arrow:  :P

20.06.05
19:21

[quote author=“nazo”]Не знам, но откакто съм на НВД, не ми се прави секс. Нямам проблем с ерекция или подобно, просто лежа до приятелката ми и не изпитвам желание за секс. Това ме навежда на мисълта, че като постигна добър релеф ще е за сметка на пропуснат секс. трябва да се разгледат приоритетите отново 

Тц, не е от НВД-то ... :lol:  :lol:  :lol:

20.06.05
19:22

[quote author=“nazo”]Не знам, но откакто съм на НВД, не ми се прави секс. Нямам проблем с ерекция или подобно, просто лежа до приятелката ми и не изпитвам желание за секс. Това ме навежда на мисълта, че като постигна добър релеф ще е за сметка на пропуснат секс. трябва да се разгледат приоритетите отново 

Пробвай Трибулус терестрис или Трибестан и после пак ще говорим!  :lol:  :lol:

20.06.05
19:31

секи има такива моменти просто не изпитваш желание да %$*& ама тва е временно :) и не е свързано с храната
на секи които се ограничава от секса за да му растат мускулите го сочете с пръст и му се смеите ! :)

20.06.05
20:34

Кой е тоя секса бе, къде му е офиса????
:lol:
Пращи яко и да не ти пука  :)

абе аешна голям спамер стана бре...
vanisher

21.06.05
09:37

Всъщност nazo е цитирал мен,ама не му се е получил цитата и изглежда като негов пост. Това беше мой стар пост. Сега нямам тези оплаквания(не пазя и диета,де), но проблемът явно е бил в психическото напрежение и злободневните проблеми за които имах да мисля. Сега либидо да искате :D :oops: (ако някоя дама прочете това-ЛС!! 8) )
Айде, чао!

21.06.05
16:36

[quote author=”Питона”]Кой е тоя секса бе, къде му е офиса????
:lol:
Пращи яко и да не ти пука  :)

абе аешна голям спамер стана бре...
vanisher

Абе Ванишър, говорими ми на български, спам - чуждица, следователно не разбира  :lol:
И си промених името, както и визията  :wink:  - да верно е ! Много съм голям

21.06.05
16:39

Все пак аз съм те снимал братле, оооо сексиии :)
иначе за секса трябва да се прави често и по много! :) Абе от вънка ако не вкарваш тестостерон трудно можеш да се занимаваш с профи спорт
по-здрави

22.06.05
23:53

Сексът го практикувам постоянно без да се ограничавам почти... Преди тренировка не съм го правил ....но веднъж преди баскетболен мач на едно турнирче го напрайх и после съжалявах дали защото много се старах и бая се павах в секса нз ама за баскетбол нямаше сили после....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1