25.11.10
17:42
Такааам.. Пускам тема, защото си направих примерен хранителен режим за отслабване. Приемам всякакви критики и предложения.
7:00 - Половин кофичка кисело мляко
10;00- Една ябълка
12;00 Един банан
3;00 - 2 пуешки пържолки с 1 филия хляб
4;00 бягане
5;30 - упражнения
6;00 - половин кофичка кисело мляко
9;30- Една ябълка.
Ще пия 2 литра вода на ден!
Това е примерно, дайте съвети ако мога да разменя нещо с друго.. Под упражнения искам да намекна коремни, лицеви лост, дъмбел.. Главно искам да нямам сланинки в корема. 164 съм висок, 61 кг. Искам да стана 55 , разбира се и да нямам коремче. Поздрави! Доло горе за колко време мога да отслабна?
Ето друга примерна:
7;00-2 яйца и извара
10;00-Една ябълка и един банан
13;00-Риба тон
16;00-1 препечена филийка с малко сирене
16;30-бягане
9;00 - 1 кофичка кисело мляко..
Не казвайте само “ти подиграваш ли се”, ами давайте съвети, какво да ям..
25.11.10
19:19
Ти да не се регенерираш от слънцето ?
П.П Извинявам се, ако си момиче, но това е недопустимо.
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 25.11.10 19:24.
25.11.10
20:03
Прочети женските днвници и си харесай някоя :)
При положение, че си 1.64 и 61 килограма, няма какво да сваляш. Почваш да качваш мускули, след време като натрупаш достатъчно мускулна маса ще изгориш мазнините с диета + кардио. Това твойто не е диета, ами извращение и глад.
май е момиче а за момиче 164-61 е равно на НЕ МЕРСИ!
кое нормално момче е 164 и още повече 64 кила WTF?
Явно е момче, пише “висок”, а не “висока”.
Започни да се храниш. Явно е, че за ръст 164 не са нужни чак толкова големи порции, каквито се полагат на някой 185 см, но твоето си е глад. Овесени ядки, мляко, месо, риба, яйца. Филията хляб няма място преди бягането, по-добре въобще да я няма. Опитай с по-бавни въглехидрати+белтъци на всяко ядене без вечерното (то да е белтъци+мазнини+зеленчуци).
Например: сутрин след ставане: овесени ядки+кис. мляко; закуска: ябълка; обяд: пиле с ориз; следобяд след тренировка кис. мляко с банан; вечер риба със салата (или свинско със зеле; или печено пиле с кожата; или пържоли със салати; или яйца по панагюрски...)
И тренирвката ако е бягане, не знам с какво темпо е и какво целиш с това бягане...Ако е отслабване и ако правиш всеки ден еднаква интензивност някакъв джогинг, то няма да има много голям ефект.
Момче съм, но искам да отслабна защото, много се дразня в училище като ми викат “дебелак” и подобни. Ако може още някой друг съвет.. Също така имам домашна извара, кисело мляко, мед и прочие.. Домашното е по-полезно нали?
Мнението беше редактирано от n1k3 на 27.11.10 14:43.
27.11.10
14:55
казано от n1k3 на 27.11.10, 14:24:
Момче съм, но искам да отслабна защото, много се дразня в училище като ми викат “дебелак” и подобни. Ако може още някой друг съвет.. Също така имам домашна извара, кисело мляко, мед и прочие.. Домашното е по-полезно нали?
Замислял ли си се, че имаш следните варианти пред себе си:
А. Да си ти викат дебелак и да не ти пука. Работи добре, ако тате има дебел...портфейл, като порастнеш мацките ще са твои;
Б. Да станеш 55кг и да ти викат ‘слабак’, ‘болния’ или ‘припадащия’;
В. Да започнеш да се храниш и да тренираш, което ще доведе до сваляне на корема и трупане на мускули. И да започнат да ти викат ‘якото кепеле’, ‘якото дъге’, ‘яката майна’, ‘якия авер’ или там както казвате по вашия край.
Съветвам те да помислиш по третия вариант. В дългосрочен план ще ти донесе здраве, мускули и може и по-висок да станеш. А колкото повече мускули имаш - толкова повече ядеш без да ставаш дебел ;)
Лошото е, че имам възможност 1 или 2 пъти да ходя на лежанка и гладиятор за гръб. В нас карам на 50 коремни, 20-30 лицеви, упражнение за бицепс с 2 дъмбела, кросоувър с 1 дъмбел и си имам лостче.. Дали ще мога за 6-7 месеца да натрупам добра мускулна маса, с много храна.. След упражненията ям банан и 2-3 лъжици мед, а по късно и половин кофичка кисело мляко. (350гр)
27.11.10
16:45
2 пъти в зала, където има щанга и дъмбели са достатъчни. Добавяш и една тренировка у дома и влизаш в златното правило: 3 пъти седмично цялото тяло. Само дето ще трябва да правиш упражнения, които леко са различни от сгъвания за бицепс и коремни преси...
С много храна за 6-7 месеца както си начинаещ с добра програма си поне 6-7кг отгоре мускули. Нека ти кажа, обаче, че много храна не е това, което един пенсионер с типична за Европейска България пенсия от <200лв си мисли. Много храна е далеч повече от 350гр кисело мляко. Аз бих заложил на ‘достатъчно’ и ‘качествена’, вместо на ‘много’.