25.11.10
17:19
Ситуацията е такава,че вчера след училище отивам да тренирам,но имаше голямо разстояние от последното ядене(4 часа като пристигнах,с тренировката 5 часа).Преди тренировката си бях взел да изям 1 банан,поне да не е без нищо.Бях си много добре като отидох нито ме болеше главата,нито корема и т.н.Обаче към края на тренировката почна много да ме боли корема и много ме напъна(сигурно,защото не бях ял),довърших си тренировката и си трагнах.Взех си още 1 банан и се прибрах.До вечерта нищо не се промени,обаче като легнах не можех да заспа и вдигнах малко температура,въртях се цяла нощ и се будих през 2 часа.Днеска цял ден ми е лошо.
Това дали може да се дължи на това,че съм тренирал на празел стомах?Не мога да се сетя друга причина от както може е.
25.11.10
17:30
Просто си хванал вирус.
Бързо оздравяване и Успех с тренировките.
25.11.10
17:34
Сподели, моля, какво точно си ял и в какви количества от тренировката до лягането ти , освен втория банан ?:)
Гаден месец, гадни вируси, гадно стечение на обстоятелствата, гадна тренировка може би - не се шашкай ;)
25.11.10
18:15
казано от Toni Tanka на 25.11.10, 17:34:
Сподели, моля, какво точно си ял и в какви количества от тренировката до лягането ти , освен втория банан ?
Като се прибрах,починах си малко и изядох 1 филия бял хляб със сирене и малко салам.После за вечеря ядох дроб +1 филия хляб.И преди лягане 150г извара.
25.11.10
23:50
казано от person на 25.11.10, 18:15:
казано от Toni Tanka на 25.11.10, 17:34:
Сподели, моля, какво точно си ял и в какви количества от тренировката до лягането ти , освен втория банан ?
Като се прибрах,починах си малко и изядох 1 филия бял хляб със сирене и малко салам.После за вечеря ядох дроб +1 филия хляб.И преди лягане 150г извара.
Бате ти 200 кила ли си ??
Какаво е това смешно хранене, кой ти каза да правиш така?
Чудя се това първия път лие да се почустваш болен след тренировка, че мен ме заболя главата само да си го представя :D
28.11.10
16:53
казано от Toni Tanka на 25.11.10, 23:50:
Бате ти 200 кила ли си ??
Какаво е това смешно хранене, кой ти каза да правиш така?
Чудя се това първия път лие да се почустваш болен след тренировка, че мен ме заболя главата само да си го представя :D
Какво имаш предвид ?