25.11.10
16:06
В момента пия суроватъчен протеин+No-Explode+CellMass!
След като свърша No-Explode+CellMass-a почивка прави ли се?
Същото важи и за протеина!На колко време прием на протеин трябва да се прави почивка, или е хубаво да се прави!Все пак това е синтетика, и мисля, че е хубаво да се прави почивка заради бъбреците най-малко!
Няма нужда от почивка от протеина. Аз също не почивам и от витамини и омега мазнини. Просто те са нужни ежедневно на организма.
25.11.10
17:10
... и омега мазнини ...
омега мастни киселини
Добре, а за No-Explode и CellMass!
Това мисля е на базата на Креатин Етил Естера, при него как стоят нещата?
25.11.10
20:22
N.O. Xplode-то съдържа креатинова матрица. Виж при креатините колко почивка се прави и ще разбереш.
На CellMass-a му прави почивка на всеки изминал цикъл. Тоест през месец :)
26.11.10
08:35
NO Explode = креатинова матрица ? Целмаса е креатинова матрица, другото е азотен бустер.
26.11.10
08:42
NO Explode = креатинова матрица ? Целмаса е креатинова матрица, другото е азотен бустер.
Казах, че съдържа креатинова матрица ( N. O. META– FUSION :) ) оО
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 26.11.10 08:43.
Да, има креатинова матрица в No-Xplode, но е под 1 гр на доза, което е напълно недостатъчно за когото и да било.
Принципно да, почива се. Пиеш 2-3 месеца Селмас и почиваш примерно 1. Подобно е положението и с азотните ускорители, защото не е добре организмът да свиква с тях.
Относно протеина, там нужда от почивка няма. Принципно с оглед това, че все пак и той товари до някаква степен организма, може да се направи годишно един месец без пудра (но няма проблем да не се прави такава пауза). Аз примерно за пръв път от 5 години направих 4-5 месечна почивка от протеинови пудри едва тази година.