Анимал Нитро + Голд Стандарт Уей + Креатин Монохидрат

25.11.10
09:53

Здравейте! Искам да ви попитам каква комбинация от хранителни добавки за покачване на мускулна маса е най-добре да направя?

Тежа 88кг. Висок съм 1.76см. На 23год. съм.Тренирам от 7 месеца, 4 пъти в седмицата.Преди месец отделих и пети ден само за крос бягане 30-40мин.Преди това бягах 2 пъти в седмицата след тренировка по 15мин. на пътека.
Сега вземам Анимал Нитро,Уей протеин Голд Стандарт на ON и креатин монохидрат.Но всичките са ми на свършване.До сега съм взел последователно 3х3кг уей протеин,като първите 2 кутии бяха на Champion Nutrition.Опаковката креатин ми е втора.Преди това изпих още една кутия от 500г.Това ми е и вторият последователен Анимал Нитро.Преди това бях пил и Анимал Пак(44).
Въпросът ми е сега като ги свърша какво да правя? Да продължа ли с уей протеин или да го заменя с нещо друго,или някакъв друг протеин?Ще направя почивка естествено след креатина, но след това да продължа ли или да взема някоя креатинова матрица, или нещо съвсем друго?Да продължавам ли с нитрото или нещо друго?
Помогнете с някаква комбинация, която според вас ще е най-добре за мен или нещо, което вие сте опитвали и е дало добър ефект!

Благодаря!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.11.10 07:02.

25.11.10
15:45

Айде бе момчета!Да не ви попитах случайно колко е корен квадратен от 878698060986!

25.11.10
17:58

най-доре прочети коя добавка за какво е как бачка и след това съпостави със твойте нужди.

Мнението беше редактирано от huckleberry на 25.11.10 19:00.

25.11.10
19:04

анимал нитро може да е добър продукт но е крайно неизгоден
ориентираи се към Скивейшън Екстенд
Голд Стандрата е много добър протеин а напоследък стана и достъпен
Креатин ако ще взимаш гледаи да е микроницзиран
и ти препоръчвам някакви добри витамини - просто са задължителни

26.11.10
00:18

между САЙВЕЙШЪН екстенд и анимал нитро има огромна и съществена разлика.екстенда е интратренировъчен продукт с бцаа,глутамин и цитрулин малат.в нитрото освен бцаа има и добавени и други аминокиселини (включително и аргинин) но според мен е по-подходящ след тренировка.нитрото не знаеш в какви количества са дозирани аминокиселините и е доста скъп.аз бих ти препоръчал аминките на Ел джи сайънсис-бцаа+еаа.на добра цена и са доста качествени.

Мнението беше редактирано от dilyan1 на 26.11.10 00:20.

26.11.10
08:22

Глас за нитро, пред X-tend-a :)

26.11.10
13:19

Значи общо взето да продължавам с тая комбинация протеин,амино и креатин?

26.11.10
17:10

Момчета аз имам възможността да отделям 300-400 лева на месец за добавки.не гледам кое е най-изгодно.гледам кое е най-доброто.все пак целта оправдава  средствата нали :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1