Фалшив Голд Стандард??

24.11.10
11:22

Здравейте,
преди няколко дни си взех от един UK уебсайт 2 туби 2.28кг Голд Стандърд протеин. Проблема ми е, че съм виждал опаковките и точно тези ми изглеждат доста съмнително. Обърнах се към ОН, но да питам и всички вас, които го използявате. Добавил съм как изглеждат. Етикета не е като фолио, ами като лепяща хартия за лазерен принтер и ми се струва по малък. Люпи се и е малко замазан. Знаете ли дали просто са сменили етикетите или е европейската версия и има ли начин да се разбере дали е оригинален?
Благодаря ви много за помощта и ще ви държа в течение за отговора на ОН.

Темата беше редактирана от feramond на 24.11.10 11:45.

24.11.10
12:36

Ирландският е.

24.11.10
12:37

След като си пратил запитване към ON, от там какво ти отговориха? Ако съмненията ти се окажат основателни, е добре да кажеш, кои е сайта, за да няма и други с подобни въпроси след теб. Най-лесното е да отидеш до някой магазин за добавки и да сравниш кутиите.

25.11.10
20:35

Привет на Всички,
Новичък съм тука и във фитнеса също. Искам да попитам Стоянчо, какво се има впредвид с “Ирландският е?” В смисъл ирландското менте или е правен/произведен в Ирландия? Да споделя по темата...
И аз си взех такъв същия от netrition.bg. В никакъв случай не обвинявам пичовете от netrition (бяха много точни с доставката), че продават ментета. Интересува ме, дали е менте, да го засиля в кофата или не. Моля Стоянчо да драсне два реда, тъй като, май е на ясно с темата.
Благодаря

Мнението беше редактирано от loshia на 25.11.10 20:38.

25.11.10
20:58

Под ирландският е разбирай, че е европейската версия. Вече ГС се произвежда и в Европа. Т.е. не, не е менте. Каква е тая параноя напоследък с фалшиви Голд Стандарт-и не знам...

25.11.10
21:04

просто разлиакта между европейския и американския е от земята до небето... не че оня е нещо страшно ама тоя  е супер боклук.има каде каде по-добри варианти на по-добри цени... новия простар на ултимейт е супер... не съм пил по-добър бленд

Мнението беше редактирано от dilyan1 на 25.11.10 21:05.

25.11.10
21:44

Благодарности на всички....ще си допия ОN’a, пък като му дойфе времето ще му мисля.....

Като качество в пудрата, няма да видите никаква разлика, не бъдете толкова наивни.Просто използваните овкусители са различни, заради някой ограничения в Европа.

25.11.10
22:29

казано от dilyan1 на 25.11.10, 21:04:

просто разлиакта между европейския и американския е от земята до небето... не че оня е нещо страшно ама тоя  е супер боклук.има каде каде по-добри варианти на по-добри цени... новия простар на ултимейт е супер... не съм пил по-добър бленд

не знам Простар но  Ултимеит определено имат някои уникални протеина между които е Изосензеишъна
протеин с коластра -  това трябва да се пробва

25.11.10
22:36

Представи си за две драскотини пускаш тема, че протеина ти е фалшив...

25.11.10
22:46

ми притеснено му е
тук повечето като си купят протеин или каквато и да е добавка все едно кои знае какво купуват
а то - цвик ще:)))

25.11.10
23:04

Написах, че е ирладски, защото преди време четох в западен сайт (или форум) за европейския ОН и как етикетът бил toilet paper, а май и вкусът бил развален :)
Преди време в залата един пич разказваше, че ОН ГС му правил утайка и водата нагоре се избистряла, сиреч не се разтваряла пудрата. Не искам да споменавам откъде каза, че го е купувал, защото ще е лоша реклама при положение, че не знам дали е истина.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.11.10 23:04.

26.11.10
00:46

освен овкусителите и суровините и изработката са европейски.оптимум изцяло преместиха производството си за европа в дъблин ако не се лъжа ... тоя голд стандарт пак казвам,че освен надписа оптимум няма друга прилика с американския си еквивалент.а колкото до ултимейт-новите им протеини са най-добрите.пробвал съм изо сенсейшън 93 и според мен е най-добрия изолат.няма нектари няма компоти :) но аз съм почитател на блендовете по редица причини.а в период на маса-карнивор

26.11.10
14:40

Благодаря на всички за отговорите.
Явно е от европейска версия. Съжалявам ако съм подразнил някои с темата, просто не бях виждал тази опаковка. Вкуса е доста добър, макар че матрикс 5.0 на синтракс е по-вкусен. За други отзиви ще кажа, като го допия.
Благодаря ви пак и успех :)

Мнението беше редактирано от feramond на 26.11.10 14:41.

26.11.10
17:40

казано от caihundrel на 25.11.10, 22:46:

ми притеснено му е
тук повечето като си купят протеин или каквато и да е добавка все едно кои знае какво купуват
а то - цвик ще:)))

Специално аз се притеснявам, щото си го слагам в устата. Като знам, че е цвик съм ок пия/ям си го и така. Ако е с неясен произход т.е не е ясно кво съдържа (менте) мястото му е в кофата. Далеч съм от мисълта, че с 5 либри от най-якия протеин (който и да е той) или цвик ще стана като Арнолд да речем. Още вднъж благодаря на всички за изказаните мнения.

Мнението беше редактирано от loshia на 26.11.10 17:45.

18.04.11
19:23

Здравейте! Сега Виждам темата за драскотините не мога да ти кажа! Исках да постна тема с подбно заглавие! Насполедък в много магазини гледам този Оптимум! Кутията е различна от тази на предишния и изглежда леко съмнителна. Ръбовете са остри (на старата бяха заоблени), Капачката е по-никса от страта. Имам сущите съмнения чее менте! Какво ти отговориха от оптимум? Цената му става все по-евтина. Беше 100 лв за 2 либри сега го гледам на места за 89 лв. Хубавите неща си имат цена и мисял че ако едно нещо со сега е струвало 2 пъти по-скъпо няма как да стане изведнъж евтино ако не е сменено съдържанието? Поствал ли си темата в други форуми да проверя и там , защото темата ме интересува? Збелязах промяна на кутиите не само на оптимум а и на АББ включително и съдържанието на калориите в гейнъра XXL е различноот старата кутия? Отделно забялязвам че креатинът на оптимум е с различна консистенция по-скоро е като пудра а не както до сега на прах. Някой знае ли да са сменили завода на прозиводство и начина на производство? Гледам че в цяла София има само такива кутии от старите няма никъде.

Благодаря педварително на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1