20.11.10
12:21
Ето че “болестта на целувката” застигна и мен. За радост, карам я леко, без температура и болки, без уголемяване на черен дроб и слезка... но с отвратителна ангина. По цял ден лежа и се ядосвам, че не мога да хапна нищо, а ми се яде. Не ми пука, че ще загубя малко маса, не съм умрял за размери, пък и бързо ще върна загубеното, повече ми тежи това, че организмът отслабва при такова неядене. Не търся лекарски съвети, тъй като съм започнал адекватно лечение, а по-скоро ще се радвам, ако някой, боледувал от мононуклеоза, сподели с мен как е протекло възстановяването му и как се е върнал към тренировките, как се е хранил по време на болестта и след нея.
Благодаря предварително :)
21.11.10
10:45
Аз лично я карах доста тежко, проблеми с черния дроб и т.н. Абсолютна загуба на апетит, чат пат си стимулирах организма с цитрусови сокове. Буквално се стопих, и мазнинки, и ММ, всичко изчезна. Забраниха ми и 3 месеца физическа активност дори след като се разбра, че съм я изкарал тази болест. Изкарах я тази болест като бях на 18, сега съм на 20. Разликата в килограмите е около 14 кг, след като започнах да тренирам и ям пълноценно.
Симптомите ми се позасилиха, невероятен обрив, малко температура. Губя предимно мазнини, очаквам скоро голямото падение...
26.11.10
09:11
От къде го прихвана това чудо?