Проблем с азотен бустер на Gaspari

17.11.10
21:37

Момчета,имам следния проблем-вземам Gaspari-Size ON MP-Super Pump-Plasmajet + ON gold standart
целта ми е да кача накой килограм чиста мускулна маса,пия ги от вече 3 седмици,но пъмпа не го усещам т.е. не ми дава сила,както го описват на 95% от форумите и сайтовете. чудя се от какво може да е но....станалото станало
та сего искам да сменя фирмата и да напрая някой друг симпъл стак за ММ
засега съм се спрял на MHP-Dark rage-Dark matter-probolic sr + ON gold standart
нещо да предложите вие?
иначе относно гаспари-малко се орелефих и качих размери тука таме т.е. на грудната обиколка и ръката
с нещо вие да ме посъветвате?
благодаря предварително

6T

17.11.10
22:51

Аз и още двама мои приятели в момента сме на СуперПъмп и направо откачаме в залата.
Пил съм Хот Блъд и Но Експлоуд, Пъмп-а ги бие, незнам защо при теб така се получава, а и не очаквай с по една опаковка от посочените “квалитетни” суплементи да станеш машина.

18.11.10
07:01

много пъти е казвано и пак ще го кажа - не всеки бустър, креатин (или креатинова матрица) действа еднакво на всички - трябва да намериш “твоя” продукт

Кажи как си ги пил нещата на Гаспари, може и оттам да е проблема.

18.11.10
07:49

разбира се,че знам че всичко е индивидуално,но нали все пак е една от топ марките.
иначе първата седмица пиех по 1 доза 30 мин на гладно преди тренировка и през почивните дни по 1 доза след протеина сутритна(след 30мин от приема на протеин),втората седмица вдигнах летвата на 2 дози-първите няколко пъти имаше много малка разлика,но вече и нея я няма. а иначе относно плазмата-пробвах по много начини-1-2 часа преди трен,дори и 30 мин-но най-добре усещах 1 час преди тренировка,а сайз он-а веднага след тренировка,даже започвах да го пия към последните серии от последното упражнение за деня.
преди време бях пил НО-експлоуд-от него наистина съм много доволен
сега мисля като ми свърши пъмпа да го сменя с MHP Dark Rage
предложете някой добър азотен бустер,с който имате опит( по принцип си купувам добавки само на по-известните марки,които са се доказали наистина)

18.11.10
07:58

Jack3d :)

18.11.10
08:00

снощи спонемах проблема на инструктора си и той ми каза,че може да е менте-което ми се струва,че не е така т.е. неможе да е менте,поне така мисля. той ми похвали един вносител и се разбрах с него да пробвам двойна доза от неговия пъмп но не мисля,че ще има разлика. Утре като пробвам ще кажа какво се е случило
Но все пак целта ми е да кач чиста мускулна маса и искам добре да си подбера добавките за декември-искам да е нещо азотен бустер + възстановяваща добавка+ протеини. Очаквам вашите мнения

18.11.10
08:04

да,знам го тоя Jack3d-доста го хвалят,но мен ме съмнява тая доза от 5.5 грама(ако не се лажа +-1 грам)
сега рекламират на B.P.I. sports 1.m.r. - и техния азотен бустер е с 5-6 грама доза,но бих искал да пробвам единични дози за да преценя кой е по добър-някой сайт да знаете за мостри?

18.11.10
13:44

Няма,какво да те съмняват дозите на Джака!Пил съм го,както и колегата по горе сигурно и мога да те оверя, че действа! При 75-80% от организмите в този сайт е работил. :)

18.11.10
16:47

нищо чудно да попадна в тия 20%,но нали все пак азотния бустер трябва да се комбинира с нещо за да има възстановяване
пък като цяло държа да са на една марка и двата продукта,предложете някой “могъщ” мини стак за ММ

18.11.10
17:22

Най-базовото- креатин+протеин.

19.11.10
20:10

е то това е най-простото,то ако ще минавам на старата школа ще добавя амино,бцаа и глутамин...
междудругото пробвах от супер пъмпа на инструктора си и наистина подейства,явно тия от сайта дето си го порачах кой знае с какво са го смесили... и сега се чудя дали да си го порачам от друго място

6T

20.11.10
09:05

С какво са го смесили??? Ти като купуваш нещо не виждаш ли, че е запечатано, специално суперпъмпа си има найлонче около капачката, и като я махнеш и развишеш, отдолу си е запечатано пак.
Аман от подобни догадки (bliak)
“На инструктора суперпъмпа действал, а твоят не” :D леле лелее

21.11.10
08:37

снощи пак пих от моя и имаше голяма разлика...и се сещам,че точно тая хартия за която говориш се беше отворила много лесно,почти само но не се сещам на пъмпа или сайза беше
има нещо гнило ама каде и какво...

21.11.10
08:46

казано от korpusito на 18.11.10, 07:58:

Jack3d :)

+ PowerFULL, + креатинова матрица и ще видиш ефект!

21.11.10
17:42

казано от 3rsIxII на 21.11.10, 08:37:

снощи пак пих от моя и имаше голяма разлика...и се сещам,че точно тая хартия за която говориш се беше отворила много лесно,почти само но не се сещам на пъмпа или сайза беше
има нещо гнило ама каде и какво...

Е вкуса? Или на инструктора е с друг вкyc :D

6T

21.11.10
18:00

Сигурно и на инструктора протеина възстановява по-добре от твоят, пробвай и сподели, че ни е интересно :D

21.11.10
21:24

виждам колко сте сериозни и ви боли оная работа за проблемите на другите

21.11.10
21:25

а за тебе щука ми идва да ти кажа нещо ама ще се сдържа,не е точното място ;)

6T

22.11.10
07:21

Привет 3rslxll!

Казахме ти още в самото начало, както аз, така и другите, че според нас не е възможно да има разлика между това, което си си купил и това, което е на инструктора :P

От къде закупи продукта, ако не е тайна? Аз си го взех от и нямаше никакъв проблем, опаковката не беше нарушена, спукана или нещо подобно, имаше си найлонче около капачката и под капачката самата кутия беше запечатана и ДА лесно се отпечатва кутията.
Питате най-различни глупости, а после недоволствате от начина, по който ви се отговаря.

Хайде без тези хитри линкчета!
И ако обичаш промени си подписа защото си е жива реклама!
head_hunter

Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.11.10 08:00.

22.11.10
17:11

взех си го от спортлементс.ком май беше
имаше найлонка,имаше си и хартийка,но защо пък да дава такава разлика между двата продукта-нито е с изтекъл срок,нито нещо друго
днеска отидах и пак си взех от неговия бустер и след няма 30 мин ще го изпия и довечера,отново ще подвърдя,че има разлика между двата пъмпа
собственика на залата ми каза,че в бг ги има такива дето са правили далавери с продуктите и аз си помислих да не ми е продукта един от тях(не виждах защо някои от вас трябваше да се “базикате” с мене)
тая вечер след тренировка ще кажа какви са били резултатите

22.11.10
17:14

а иначе за декември съм решил да направя стак на същия принцип само,че на друга марка : MHP Dark Rage, MHP Dark Matter & MHP Probolic SR
от дарк рейдж се оплакват от вкуса,но нека това да е проблема,пък иначе УЖ бил 2-3 пъти по-силен от супер пумп и НО екслоуд
какво мислите за тия продукти
или да предложите нещо друго освен JACK3D

22.11.10
17:57

казано от 3rsIxII на 22.11.10, 17:11:

взех си го от спортлементс.ком май беше
имаше найлонка,имаше си и хартийка,но защо пък да дава такава разлика между двата продукта-нито е с изтекъл срок,нито нещо друго
днеска отидах и пак си взех от неговия бустер и след няма 30 мин ще го изпия и довечера,отново ще подвърдя,че има разлика между двата пъмпа
собственика на залата ми каза,че в бг ги има такива дето са правили далавери с продуктите и аз си помислих да не ми е продукта един от тях(не виждах защо някои от вас трябваше да се “базикате” с мене)
тая вечер след тренировка ще кажа какви са били резултатите

Тогава, дай на инструктора ти от твоя ;-) И той да каже...

22.11.10
18:57

казано от 3rsIxII на 22.11.10, 17:14:

...

Разгледай :

1 M.R.
Assault
Anarchy
N.O. ShotGun MHF-1
Hemorage Ultra Concentrated
NoxPump
PreSurge Unleashed

Има толкова много варианти ; )

22.11.10
20:12

да,разбира се,че има,но важното е качеството и затова се целя в по-известните марки(поне според мен де)
иначе за бустера,тая вечер пак имаше разлика и се сетих,че когато ми ги докараха продуктите,те бяха “измразнали” т.е. много студено т.е. са ги даржали на студено и след като ги прибера на по-топло,може да се е кондензирало и затова да се е получило така....те нали препорачват на окоо 20 градуса да се даржат,пък те бяха сигурно на около 3-4 +- 1,2 градуса
доста се бях учудил,но нали развълнуван тогава да ги пробвам :Д
иначе като сравня НО експлоуд НТ и супер пъмп-бсн го бие при мене

22.11.10
20:45

Абе дай 2-3 дози от твоя продукт на инструктора ти да видиме какво ще каже.

23.11.10
07:04

тъкмо това щяхме да направим неска
ще споделя за резултатите

26.11.10
16:16

Само да попитам едно въпросче,Сега пия Size ON (стария) другия месец пак ли от него да си взема или може и от новия Size ON да си поръчам.Кое според вас е по добрв?Мерси.

6T

26.11.10
16:27

казано от 3rsIxII на 23.11.10, 07:04:

тъкмо това щяхме да направим неска
ще споделя за резултатите

Е, какво стана, какви са резултатите?

29.11.10
19:06

съжалявам за закаснението,но имах проблем с нета
той изпи 2 дози от моя наведнъж и каза,че не е усетил кой знай кво-а пък също така когато пие от своя каза,че никога не са е осмелявал да пие повече от една доза-даже си имаше лична лажичка 15 гр за по-малко щото неговия здраво го удря

а относно новия сайз он и стария има разлика особено макс перформанс-зависи какво искаш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1