26.11.10
21:14
Здравейте! Искам да попитам тъй като не съм взимал до сега каквито и да е креатини и мисля за първи път да си взема имам въпрос.Като за първи път кой вид креатин е най-удачен ?Чувам че се препоръчва монохидрат за първи прием,но какъв ще е проблема да си взема например креатинова матрица,като селлмасс или магнитюд ?
26.11.10
21:19
Вземи си първо монохидрат. По-евтин е, а и ефекта от него ще е доста задоволяващ.
Едва след това вкарай креатинова матрица. Отзивите за Сайз Он са доста добри, държа да отбележа, че не съм го приемал.
27.11.10
00:40
разбира се че ще пробваш първо с монохидрат
ако имаш постижения с него можеш спокоино да си спестиш парите за матрица
27.11.10
07:53
казано от caihundrel на 27.11.10, 00:40:
разбира се че ще пробваш първо с монохидрат
ако имаш постижения с него можеш спокоино да си спестиш парите за матрица
И да вложи разликата от цената в 2 кг. протеинче :P
27.11.10
09:49
Ами ако искам да си взема матрица ,какъв ще е проблема ,смисъл хубаво казвате монохидрат ,но ще може ли да ми обясните защо като за първи всички казват монохидрат? И още нещо стремя се да се отклоня от монохидрата понеже не искам водна задръжка
27.11.10
14:53
Пробвай с етил естер или пък с кре-алкалин, а пък като толкова си навит за креатинова матрица и имаш излишни финанси, отиваш и си вземаш.
казано от 6tukata на 27.11.10, 14:53:
Пробвай с етил естер или пък с кре-алкалин, а пък като толкова си навит за креатинова матрица и имаш излишни финанси, отиваш и си вземаш.
x2
Чувал сам добри отзиви за кре-алкалина и е на добра цена ...
27.11.10
22:30
казано от krissz на 27.11.10, 09:49:
Ами ако искам да си взема матрица ,какъв ще е проблема ,смисъл хубаво казвате монохидрат ,но ще може ли да ми обясните защо като за първи всички казват монохидрат? И още нещо стремя се да се отклоня от монохидрата понеже не искам водна задръжка
Щото от матрицата няма да ти порасне с 5 см. ръката, но кой да чете.
Не всички имат водна задръжка от монохидрата.
Единствената разлика, е че джоба ще ти олекне.
Дават ги иначе кой то кой по-чист и прехвален, но ако нямаш страничните ефекти на моното - пий си него и не се занимавай с глупости.
28.11.10
18:50
всъщност така наречените креатинови матрици като Сайз он И Синтесайз не са нищо повече от няколко продукта обединени в едно - креатин аминокиселини бърз протеин бързи въглехидрати и т.н.Тоест това дето ще го свършиш с един банан доза протеин и 5 гр. монохидрат не е по различно от това дето ще го свършиш с един сайз он например