26.11.10
21:50
Мисля, че час по-скоро трябва да се премахнат Бисерите та дори и Спам разделите. Смятам също, че тези два раздела с нищо не помагат за развитието на форума.............няма нищо креативно в това постоянно да се подиграваш или усмиваш някой, който дори не познаваш и то пред всички, дори е глупаво ...........пилеене на време...........ценно време за писане а и за четене.
Нека тази енергия да не се пилее така тъпо в безмислени дискусии..........поне не тук в този форум.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.02.11 10:12.
Който няма друга работа да си пише в спам темата, който не иска да не пише. Сами по себе си тея теми не пречет според мен.
Спам темата концентрира излишните писания и идеята й е да се ограничи спаменето в останаите раздели. Според мен до някъде изпълнява функциите си.
Относно бисеите - има някои страхотни попадения на които съм се смял с глас.
казано от burgasfreak на 26.11.10, 21:50:
Мисля, че час по-скоро трябва да се премахнат Бисерите та дори и Спам разделите. Смятам също, че тези два раздела с нищо не помагат за развитието на форума.............няма нищо креативно в това постоянно да се подиграваш или усмиваш някой, който дори не познаваш и то пред всички, дори е глупаво ...........пилеене на време...........ценно време за писане а и за четене.
Нека тази енергия да не се пилее така тъпо в безмислени дискусии..........поне не тук в този форум.
Трябва да се те учили, че когато искаш нещо, трябва да имаш силни аргументи, с които да докажеш правотата си. Ти не си ги изложил. Не виждам и идеи как след като бъдат закрити темите, които искаш, ще се вдигне нивото на форума. Ти имаш ли представа как това ще стане? No offense, но по този начин пусната тема никога няма да предизвика реална дискусия за промяна на каквото и да било. Дори според мен си се колебал дали да си бъркаш в носа или да пуснеш тема за закриване на нещо си..., което в крайна сметка се превърна в още една спам тема, от тези, които ти мразиш.
Мнението беше редактирано от AbSs на 27.11.10 06:18.
27.11.10
08:31
казано от Стоянчо на 26.11.10, 23:05:
Спам темата концентрира излишните писания и идеята й е да се ограничи спаменето в останаите раздели. Според мен до някъде изпълнява функциите си.
Относно бисеите - има някои страхотни попадения на които съм се смял с глас.
Че то темата за бисерите е пълна със спам :) Общо взето разлика няма! А в добрите стари времена се раздаваха наказания за спам.... Има няколко индивида които системно спамят във всички теми. Но и модераторите ги разбирам, сигурно се притесняват, че ако баннат някой пубер с толкова излишно време, би посегнал на себе си
В добрите стари времена и форума имаше по-зряла аудитория !
Модераторите сме пионки, не можем да банваме, ако имах право да банвам, форума щеше да е с по-малка активност, но много по-качествен.
Мнението беше редактирано от emzo на 29.11.10 11:38.
30.11.10
19:15
На мен лично модераторите са доказали, че не бива да имат права за банване.
Просто трябва администраторите с права за банване повече да се вслушват във вас, но не да изпълняват всяко вашо желание.
Тремите спам и бисери, ако не помагат на форума то със сигурност и не му пречат.
30.11.10
21:29
казано от emzo на 30.11.10, 21:06:
Баш тебе отдавна нямаше да те има тук.
Мнението ти доказва думите ми и правилното решение на администраторите по този страничен за темата въпрос. Който би следвало да се коментира на вътрешно ниво.
24.02.11
17:31
Твърдо съм против махането на темата с бисерите!
Това е темата, която винаги ми оправя настроението :)
24.02.11
19:39
Никой не е длъжен да чете тези 2 теми ако не желае и ги смята за несериозни. Те и не претендират да са такива. Точно затова са направени. Бъдете широко скроени. И в спорта помага :)
25.02.11
10:12
Въпросните теми ги отделихме в раздел, който не фигурира в активността на потребители и емисиите на форума. Това е оптимален вариант за двете страни според нас - ако не се интересувате от писанията там, няма да ги виждате, освен ако не отворите някоя от темите.
Затварям дискусията с въведеното решение.