20.04.05
21:43
Ей, хора, добре че беше freakster да ме открехне къде да разгледам и аз за “шоуто”...
И аз ходих да си пробвам късмета и ми казаха, че ще се обадят на всеки одобрен до края на 7-цата... Евентуално! :roll:
Мен ме подразни това, че никой не ти дава никаква яснота за каквото и да било по случая.Има там некво животно(шампион по силов трибой) дето не може да скалъпи две думи различни от “З О Б”....
И това дет казва колегата че те снимат в поза “чакам рейса” също е верно!Само дето един от залата отиде и са го снимали три пъти в различни пози! А той си е мноо напред с материала де.... Явно те си преценяват кой да позира и кой не...
Не знам ама работата ми се струва малко мътна...
Успех пич http://smilies.sofrayt.com/%5E/hol/fall2.gif
Да можеше и аз да се вредя....
Мартиман,ще кажеш ли кой беше този шампион по силов трибой дето е бил на кастинга?
Ами не му знам името на тоя.Той работи заедно с мацката в магазина и не е участвал на кастинга.Иначе е едно отвратително животно с очила и косми по раменете и гърба дълги по няколко см и стърчащии през фитнес-фанелката му... :roll: Просто като обясних на шефчето на залата дето тренирам той ми каза да не се ебавам с оня че е шампион по силов трибой... Друго не знам
Пич не знам откъде си толкова в час с нещата,ама човека за когото говориш,освен че е многократен шампион по силов трибой и през него са минали толкова хиляди тонове желязо,колкото не можеш и да си представиш,е и толкова напред с материала в толкова области,че си нямаш и на идея.Според мен човек,като него- завършил висше образование и то с доста добра диплома,може да скалъпи доста повече думи от ЗОБ.Което не вярвам да важи за такива като теб,които само знаят зад прикритието на анонимността да нареждат глупости.Явно колко си в час с нещата,щом на този човек даже не му знаеш името-казва се Крум Крумов и е един от доайените на българския силов трибой.Когато въпросният човек е вдигал тежести,ти все още си бил в Мадан най-вероятно,замисли се по въпроса следващият път,когато решиш да пишеш глупости за този и онзи:)Това ти го пиша не за да те обиждам,а като приятелски съвет,за да не се излагаш друг път по този начин!
21.04.05
14:31
Е, ама космите му, Цаца, можеш ли да отречеш?
:)
Между нас казано и на мен не ми е много симпатично поведението му в някои случаи, но определено не е човекът, за когото го описват :)
Карай сега, остави децата да си говорят глупости :) Колкото по ненасериозно се вземат нечии писаници, толкова по - несериозни са те.
Е,за космите е трудно да се отрече,ама и какво да му пука като се замислиш:)Ако така си го кефи.А пък и женен мъж е,няма тепърва да ходи по мадами,щом си му харесва,а пък и на жена му и харесва:)Все пак човекът е трибоец,не културист или манекен,за да демонстрира красота на тялото и т.н.Неговата работа е да е силен,и когато се подготвя сериозно наистина е така.Колкото до несериозните писаници на децата си много прав,ама просто не можах да издържа да гледам да се пишат такива глупости,за хора,които заслужават уважение.Не ми харесва този начин на държание на доста младежи да не признават и даже да омаловажават неща,хора и постижения на хора,които даже и не познават.
Много пък ценностен си бил бе Са-Са! Аз ти казвяам кво впечатление ми е направил тоя мамут! А ако ти му сваляш толкоз шапка иди и му искай автограф! Аз казвам просто че не може да ми върже две нормални приказки и да ми обясни елементарни неща!! Но както и да е, и аз няма да се заяждам, но само искам да те помоля без да знаеш нито кой, нито какъв съм да не правиш прибързани констатации!
А анонимността ми е продиктувана само от липсата ми на желание да слагам тъпи снимки и още по-тъпи подписи или никове, чат ли си ?!
Така че моля, по-полека Baby…
И пак искам да кажа, че не ангажирам никой с мойто мнение, така че не подскачайте толкоз! 8)
21.04.05
19:49
[quote author=“Martyman”]Много пък ценностен си бил бе Са-Са! Аз ти казвяам кво впечатление ми е направил тоя мамут! А ако ти му сваляш толкоз шапка иди и му искай автограф! Аз казвам просто че не може да ми върже две нормални приказки и да ми обясни елементарни неща!! Но както и да е, и аз няма да се заяждам, но само искам да те помоля без да знаеш нито кой, нито какъв съм да не правиш прибързани констатации!
А анонимността ми е продиктувана само от липсата ми на желание да слагам тъпи снимки и още по-тъпи подписи или никове, чат ли си ?!
Така че моля, по-полека Baby…
Братле, нещата седят анджак тъй:
Въпросният Са Са(всъщност Цаца) е един от добрите трибойци на България, въпреки че е със скъсана гърда. Той е в лични приятелски отношения с повечето ни шампиони, включително и въпросния Крум Крумов.
В когото и ние между впрочем не сме в лоши отношения.
Снимки не ни трябват, благодарим, всъщност не се и интересуваме, но не е редно повече да се взимат такива отношения относно “този мамут”, “З О Б” или както му викаш там. Мисля, че реакцията на Цацата беше предизвикана, все пак този човек му е приятел. Разбирам желанието ти да защитиш позицията ти, но повече обиди не мисля да толерирам.
Вярвам, сме се разбрали.
Добре, D3BEP, но мисля че и аз бях разбран погрешно.Не съм тук нито да обиждам някого, нито пък и мен да обиждат. Уважавам всеки, който спортува и работи върху себе си, защото и аз правя това, така че нека никой не ми се сърди, моля! Просто изразих мнението си и може би съм бил афектиран от това, че никой не даваше някакво инфо за тоя шантав конкурс и затова съм се изразил по-остро но все пак на два пъти имах честта да разговарям с въпросния човек и просто не останах очарован, това е! Разбирам реакцията на ЦаЦа, защото ако говорят така за мой приятел също няма да ми е приятно.
И така, мисля че се разбрахме, кой кого и какво... 8)
PEACE & RESPECT! 8)
21.04.05
21:19
Темата с инфото за конкурса е ето тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5897
Повече от това никой не знае. Освен журито, ама то не пише в този форум :)
Бтв темата ти е поредната по този въпрос и няколко такива бяха изтрити. Може да не трием тази, защото вече много хора писаха, но:
Моля, вече въпроси или бележки по конкурса пишете в другата тема!