19.04.05
17:25
Здравейте!
Чух добри отзвуци за креатина на БИОГЕЙМ, какво ще кажете по въпроса?
едит
При приемане на креатина след тренировка, повишава ли се издръжливостта?
19.04.05
18:24
ще кажа само лоши неща за този продукт и въобще за всички продукти на Биогейм, относно моите препоръки , купи си на оптимум , не е скъп 33 лева са 300 гр и 58 лева 600 гр.
успех
по-здрави
Според мен креатинът на “Биогейм” работи добре.Аз съм силов трибоец и при употребата му реализирах повишаване на работните тежести и бях доста по-енергичен по време на тренировка.Покачих килограми в рамките на нормалното.Вземах продукта по класическата схема-първо заредих за 7 дни с по 20 гр. на ден,а после продължих с по 5 гр. на ден след тренировка приети с прости въглехидрати.От резултата съм доволен.
20.04.05
23:24
Виждам много противоречиви мнения за зареждащата доза, някой може ли да каже нещо повече по въпроса? Интересува ме и приема преди или след тренировка е по-добре?
Аз мога да ти кажа,че съм доволен от приема на зареждаща доза,зашото досега само така съм приемал креатина и съм доста доволен.Когато си на зареждаща доза можеш да разделиш приемите през деня,така че да ти се пада да пиеш и преди и след тренировка и примерно на закуска.А после когато си на поддържащата приемаш 5 грама,след тренировката с някакъв прост въглехидрат (глюкоза,декстроза,плодов сок и т.н.).Аз поне така съм ги правил нещата и съм имал резултати.