Дека и Клен

Темата е заключена.
TH

20.04.05
22:45

Мога ли да са4етая Дека и кленбутерол.Ся пия клен и 6е по4вам креатин.Има ли някав проблем да си рагна дека ма да не прая цикал 6тот сам ограни4ен в средствата.Например да си рагна 1-2-3 инйекции по 200.

21.04.05
14:17

Въпросът е с каква цел?

RH

21.04.05
14:36

[quote author=“Three`Six`Gang”]Мога ли да са4етая Дека и кленбутерол.Ся пия клен и 6е по4вам креатин.Има ли някав проблем да си рагна дека ма да не прая цикал 6тот сам ограни4ен в средствата.Например да си рагна 1-2-3 инйекции по 200.

е по голяма глупост не бях чувал ами ти ако искаш земи и малко бионабол ей тъй междудругото  и после малко инсулин и тъй само за проба... :lol:  :lol:

TH

21.04.05
23:14

rhcp Место си казваш критичното мнение по добре щеше да е ко написа:не това не е правилно.Аз ко искам и лаина си рагам.Сега се обращам кам тези които РАЗБИРАТ.Да кажат дали са савместими.Или ако спра клена след колко време мога да започна цикал.

21.04.05
23:58

Three`Six`Gang а ти наясно ли си въобще за какво се използва клен и за какво - дека? Почети малко инфо и тогава помисли дали въобще има смисъл да се комбинират и има ли значение съместими ли са или не. А за другия въпрос - мисля, че няма проблем веднага да започнеш цикъл, но това е само предположение. Ако греша някой да ме поправи.

RH

22.04.05
01:32

[quote author=“Three`Six`Gang”]rhcp Место си казваш критичното мнение по добре щеше да е ко написа:не това не е правилно.Аз ко искам и лаина си рагам.Сега се обращам кам тези които РАЗБИРАТ.Да кажат дали са савместими.Или ако спра клена след колко време мога да започна цикал.

виж сега бе пич ти въобще знаеш ли кое защо и как се използва. Няма смисъл да вземаш клен и същевременно няколко ампули дека. Ако искаш да чистиш мазнини с клена добре ама вземай само него а ако искаш да качиш маса с дека земай дека и след тва клен за да запазиш качената маса. иначе няма смисъл то не че не може да ги съвместиш ама не намирам смисъл. е тва е сам си решаваш.

TH

22.04.05
09:42

10х за поста все пак.Значи при мене се наблудават мноо шибани анумалии.Тапча креатин и стана няво теле от него ма пак се омазнявам.Кат зема да чистя и се топя.За 2 седмици сам смаклан 5 кила и 3 см на рака.Питах дали може да ги комбинитам че като качвам да не се омазнявам много.Пак за омазняването аз винаги сам бил палничак и ена филия хляп да излям и ми са лепи.1 седмица са тупча за да качвам и вече сам мнооооооо мазен. :evil:

22.04.05
10:52

креатина не е препоръчителен за хора с малко или склонни към напълняване,тъй като задържа вода и това ви доомазнява,комбинирайте HMB с глутамин и някакъв протеин към 70-75% белтък ,но и добра хр. диета за да се качва но чисто.е то колкото и чисто да се качва пак може малко да се омазните но с една пътека или колело по 20-25мин. ходене,не тичане.Ще ви държи метаболизма без да ви реже от мускулите и да ви пази от мазнинките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1