27.11.10
14:19
Здравейте !
Едно време бях доста обемен (120 кила), но ги свалих
2 години съм с г/д прилична форма, НО
за жалост единственото нещо, което не ми харесва във фигурата ми е големите размери ...
Имам мн големи крака, голям гъз, голяма талия ... общо взето там изобщо не съм оформен :(
Иначе ръцете/гърба/гърдите г/д ми вървят добре (гърдите не чак толкова, но те са по-претенциозна група)
Ясно ми е, че имам нужда от доста продължително чистене -> почнах го от кажи речи месец иии резултати не се наблюдават :(
Организма ми толкова е привикнал да топя, че вече нз кво да правя :Д
Чудя се за някаква ефективна добавка, която да ми помогне да се поизчистя до лятото ... :)
>> Между другото съм почнал да правя 2 пъти в седмицата крака, с надеждите да ги поуформя малко ...
ама пусти изкушение, сложа ли над 100 кила за клек иии се продължава до 160 :@:@:@ ;(
и правя тежки повторения ПО 1-2-3 :(
лиших се от тренировката за ръце иии ръце не правя от 2 седмици, само заради тия крака ии все дебели си сидят - особено от вътрешната част :/
>> Някакви предложения относно добавки/програма тренировъчна/ диета ?!
Благодаря ви, предварително :]
като казвам големи размери имам предвид, че съм мазен ...
Иска ми се да стопя още 10 кила ...
27.11.10
18:39
тва за 2-то пъти седмично крака е пълна глупост
така няма да ги пооформиш а само ще претенираш
някои малки мускули може да ги правиш 2 пъти седмично но не и краката
не може да искаш да оформиш САМО краката
тялото е като балон - ако на едно място свалиш ще свалиш навсякъде
това в наи-голяма степен важи за големите мускули като краката наистина
моят съвет е - 120 мин кардио седмично с висок интензитет и понижен прием на въгрехидрати
Защо да е глупост? Аз тренирам крака 3 пъти в седмицата и не раста грам на размер. Тренирам ги само с клек и тяга де.
Мислех, че за да си намаля размерите на краката ми е нужен точно ефекта на претренирането, таман да загубя малко мускулна маса и мазнинка .. Щот краката ми усещам, че растът :(
>> Ами значи аз ще си мълча щото съм един дървен философ иии ще изчакам вашите мнения, за да си направя изводи :)
(ако много разбирах нямаше да пускам тема :Д тей, че не ми обръщайте внимание :Д )
Мнението беше редактирано от Casi0 на 27.11.10 19:57.
Бягане за рекорд 4-5 пъти седмично по 15-20 минути,за предпочитане по пресечена местност(всеки път се стремиш да подобряваш предходния си резултат-за време или разстояние).Това да ти е основната цел за месец или два,а не какви тежести ще вдигнеш в залата(силата се връща много бързо след като спреш с бягането и почнеш да се храниш нормално).Краката-веднъж седмично,клякането го прави в 3-4 серии по 10 повторения(с около 100-110 кг.).Въглехидратите ги ограничаваш до около максимум100г на ден,протеина-минимум 200 грама на ден,мазнини-сведени до минимум(не можеш да ги избегнеш напълно).Добавки-протеин на прах,БЦАА,рибено масло,ТЕРМОГЕНЕТИК.Но това е черешката на тортата.Първо потренирай 2-3 месеца за маса и сила,за да може и тялото ти да отдъхне малко от мъченията на които е било подложено,после от февруари-март почни постепенно да намаляш въглехидратите и чак към май-юни почни с бягането.Няма начин да не стопиш крака/гъз/корем.