Глад как да го преборя

28.11.10
09:18

Порост ми е вьпроса искам да сваля 5 или 6 кила обаче имам животински апетит.Как да обиа глада знам че при една добра диета няма глад обаче аз сам гладен и без да се ограничавам ужас.Казваите  някви хапове за убиване на апетита или ниско калорични храни нещо ди ме зальгва глада.

28.11.10
09:30

извара :Д може да я ядеж с килграми и няма нищо да ти стане протеини с вода е :Д +тфа е гадна на вкус и като изядеш 200 гр щи мине глада за дълго

28.11.10
09:41

казано от qkosad на 28.11.10, 09:30:

извара :Д може да я ядеж с килграми и няма нищо да ти стане протеини с вода е :Д +тфа е гадна на вкус и като изядеш 200 гр щи мине глада за дълго

Аз живея в Мадрид тука няма извара  ;(  Абе като пиина един протеин ме засишта  освен протеини да пия като луд ужас.

Мнението беше редактирано от vatman на 28.11.10 09:43.

28.11.10
10:14

незнам не мисли за това ако можеш или хапжаи краставици ща заситят що годе и са почти само вода

28.11.10
10:24

Щом не можеш да ядеш по-малко гори повече.Тоест вдигни разхода на енергия и яж така че да не  си гладен.

В Испания има извара,само да искаш можеш да си намериш.Потърси я по името Cottige cheese.

Да не би да прекаляваш с бързите въглехидрати? Или с порциите въглехидрати? И в двата случая има стабилно покачване на кръвната захар, съответно на инсулина и на глада за още. Ако не са такива проблемите при теб, яж храни богати на фибри. Всички са ниско калорични, а фибрите засищат най-много. Зеленчуци с всяко ядене е истината...200гр. краставица или домат :) Това е моето мнение :)

28.11.10
11:00

Гледам да не ям почти вьглени хляб ваобще не ям виж ориз хапвам ама не много.Ще пробам както казваш за фибрите.Имам един познат културист тои лапа белтьци на микронда не сам пробвал ама може да опитам по колко макс може на ден?

Белтъци на микронда? Някаква добавка ли е или...? Ориза ако е бял си е със стабилен ГИ...ако го комбинираш с протеин и зеленчук е най-добре.

28.11.10
11:22

Не е добавка белтьците от яицата ги слага в микронда за да не ползва мазнина.Ше научите тука нещо и от мене.Слагаш белтьците в някакьв сьд ама е добре да е затворен и слагш на 30 секунди или 40 и после лапаш.

Ахам...разбрах горе-долу. Ми само белтъци можеш да си ядеш колкото искаш. Виж вече към 50-60 е хубаво да спреш :D

28.11.10
11:48

Яж пилешко месо и си свиркай.

28.11.10
11:54

На вкус в микронда са като пьржени няма разлика а пилешко лапам здраво  :D

28.11.10
13:30

Щом си гладен може още ! :D

28.11.10
15:46

Пий повече течности, понякога бъркаме апетита за храна с жаждата. Определи си менюто за деня и не излизай извън него. Другите са ти казали за зеленчуците: зеле, пипер, моркови по-малко, карфиол, броколи, краставици, цвекло, домати...

28.11.10
18:09

С воля ще го пребориш тоя глад. Държиш се малко лигаво- как та как? С воля, бе! :)

29.11.10
00:47

Просто дръж сЪ мъжки !

30.11.10
18:24

Единственият вариант да преобориш глада  е да приемаш медикаменти/храни които подитскат апетита. Реално имаш 3 варианта:

- амфетамини и медикаменти от групата на амфетамините, ефедрини, римонабанти и т.н. (доста неприятни странични ефекти и мпогат да бъдат доста опасни ако не си се консултирал с лекар),
- хербалните такива медикаменти - примерно Hoodia Gordonii , не мога да се сетя за останалите, но ти лесно можеш да си ги видиш в нета (почти липсват странични ефекти)
- храни и напитки, които имат подтискащо действие върху апетита , общо взето храни богати на фибри  - вода, овесени ядки, ябълки, кафе и т.н. (най- натуралният и достъпен вариант)

01.12.10
11:33

казано от Egoist на 30.11.10, 18:24:

Единственият вариант да преобориш глада  е да приемаш медикаменти/храни които подитскат апетита.

Аз имам по-добър вариант.
Да се храни така, че да не изпитва глад.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1