04.06.10
13:49
Здравейте колеги искам да ви попитам какво ви е мнението за тази напитка и кога е по-подходящо да се пие(в смисъл сутрин,обед,вечер,преди трен. след трен. и т.н.),аз обожавам пасиран банан с прясно млечице.Четах в тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39977/ за комбинацията но не разбрах това,което ме интересува :) Гледам някакви яйца слагат някой вътре но предпочитам да си го изям отделоно яйцето :) Аз точно сега изпих едно такова шейкче след тренировката :)
Объркал съм раздела,за което се извинявам,но не знам как да преместя,то даже сигурно не може :)
Темата беше редактирана от Младен Марков на 04.06.10 15:22.
Аз пия след тренировка такова нещо, но добавям още малко протеин, защото от млякото е недостатъчно.
Ами най-добре би било да се консумира след тренировка или рано сутрин.Не знам къде греша ,но винаги шейкът нещо не ми се получава.
06.06.10
16:56
И аз така знам, че най-добре след тренировка.
За оптимален вариант използвай обезмаслено мляко, за след тренировка.
Но протеина пак не е достатъчен.
Що пък да е оптималния вариант обезмасленото мляко?
Защото след тренировка ти трябва лесно и бързо усвоим протеин, а мазнините в млякото ще забавят усвояването.
20.10.10
16:54
Рано сутрин е най-добре според мене.
Това е Любимият ми шейк за след тренировка.
Правя го в 2 варианта:
- Банан Мляко и Мед
- Банан, Мляко, Какао (мед или захар - с какаото предпочитам захар)
28.11.10
14:30
Обичам да пия шейк-банан с мляко и ягодов протеин, но това по принцип между храненията така да се изкефя и да задоволя нуждите си от сладко :D
За след тренировка е нужен бърз протеин.
08.01.11
11:59
Аз добавям мед и фъстъчено масло :)
08.01.11
23:53
Много малко протеин има в тоя шейк... Сипи му и малко суроватъчен, че да стане и “по-функционален” освен вкусен :)
А... и го пий сутрин или след тренировка.
Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 08.01.11 23:54.