Тренировка за бързина , взривна сила ..

28.11.10
12:09

Здравейте , казвам се Виктор на 15 години съм 1.90 съм висок 63-5 кг тренирам от 5 години футбол искам ако някои може да ми каже начини за взривна сила , за подобряване на бързината купил съм си специално ТЕЖЕСТИ 1.5 кг благодаря предварително :)

28.11.10
12:52

За подобряване на твоя спорт - спринтове, клекове с щанга, мъртва тяга. Отделно някакви базови упражнения, каквито си избереш, за горната част, колкото да не изостава.

28.11.10
20:38

казано от Thrash на 28.11.10, 12:52:

За подобряване на твоя спорт - спринтове, клекове с щанга, мъртва тяга. Отделно някакви базови упражнения, каквито си избереш, за горната част, колкото да не изостава.

е добре де нещо с тежестите за крака може ли да правя?

АЧ

28.11.10
20:45

Прочетох, че си си купил тежести 1.5 кг. Прави с тези малки кг. клекове за бедрата, прави упражнения за прасец.

29.11.10
00:20

Да, отговорих ти какво можеш да правиш С тежестите ЗА крака - клек, тяга. Отделно ти дадох спринтовете, но тях предполагам си ги правиш така или иначе.

Да не ме наругаят, че парадирам вече с тия клекове и тяги, че рак лекуват още малко, но ако целта ти е да подобриш играта на терена чрез отделни тренировки с тежести, това е което ти трябва - няма други упражнения, които силово развиват по-добре задната верига (а от там идва всичко свързано с тичането).

Едит: Аа, сега разбрах за т.нар. ТЕЖЕСТИ - утежение, което връзваш за краката и ръцете си си купил. Нали? Ако е това, то е ясно какво им е предназначението на тях. Не виждам как ще импровизираш, но въпреки това не ти пречи да влизаш два пъти седмично във фитнеса.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.11.10 00:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1