BB-Team 7.0 - сигнали за технически проблеми

Темата е заключена.

Здравейте,

тази тема е предназначена за сигнализиране при каквито и да е технически проблеми с новата версия на BB-Team. Моля да ни информирате за всичко, което ви се стори неработещо в някаква степен, за да проверим и поправим своевременно.

Едит:

Направихме нов раздел във форума, където да коментираме идеи, подобрения и технически въпроси.

Моля да зададете питанията си в него, като само погледнете преди това, дали вече не обсъждаме дадения такъв. Ще е по-организирано.

Благодаря! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.11.10 22:07.

Оправихме вече няколко недоразумения и ще направим обновяване в малките часове. Извинете за сътресенията. Докато се задвижи целият коловоз с данни и функционалност, ще направим всичко възможно да друса по-малко. :)

Нещо не мога да видя и редактирам данните за акаунта си.

29.11.10
11:24

да постна и аз какво ме притеснява :)

обнових секцията “Искам да получавам:” в Акаунта си,натиснах бутона “Обнови”,излезе съобщението,че всичко е запазено и обновено и след малко като влязох пак,всичко си беше по старо му :)

казано от tra^la^la на 29.11.10, 11:24:

да постна и аз какво ме притеснява :)

обнових секцията “Искам да получавам:” в Акаунта си,натиснах бутона “Обнови”,излезе съобщението,че всичко е запазено и обновено и след малко като влязох пак,всичко си беше по старо му :)

Какъв браузър използва? При нашите тестове измежду тях сработи, но да видим. :)

29.11.10
11:32

google chrome

Моят проблем с редактирането на акаунта се оправи (не знам дали сте пипали нищо по случая или не, но няма значение всъщност).

29.11.10
11:33

Аз не мога да се логна през Maxthon. Натискам Вход и до там, нищо не става.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.11.10 11:34.

TV

29.11.10
11:58

Забелязах, че при хранителния състав на храните, дава информация само за 100гр. Като натисна за супена лъжица или друго, информацията не се променя.

29.11.10
11:59

Смених си аватара. Горе в дяскно при поздрава и линковете към Акаунт, Дневник, Съобщения и Профил се обнови, но съобщенията ми в темите все още се постват със стария.

казано от Tihomir Velev на 29.11.10, 11:58:

Забелязах, че при хранителния състав на храните, дава информация само за 100гр. Като натисна за супена лъжица или друго, информацията не се променя.

Оправено е. Имаше кеширани страници.

TV

29.11.10
12:17

Също така филтъра на тренировъчните програми не работи. Независимо дали натискам, че съм мъж, начинаещ и т.н. нищо не става...не знам дали така трябва да бъде и дали е филтър въобще :)

PS: И нещо кофти. Не знам дали може да се оправи. Понеже сега свързах акаунта си с фейсбук и сега email-ите, които получавам от bb-team отиват във мейла, който ми е във фейсбук, а не в abv.bg Бих си сменил мейла от фейсбук, но проблема е, че го свързва с мой по-стар акаунт и не ми разрешава да го сменя. A когато тук в BB-Team от акаунта си искам да си сменя мейл-а с този от abv.bg ми забранява и ми казва, че съществува. Акаунта тук ми беше ProXxX. Принципно ми е по-удобно да използвам abv, но ако кажете, че няма как да го оправите ще си ползвам gmail. Пък и това е на заден план...първо оправете другите неща и после се занимавайте с мене :)

Едит: Грешката е моя. Когато влизам с фейсбук акаунта ми, то създаде нов акаунт тук в bb-team. Аз мислех, че така обединява двата акаунта, но не е така. Ок...игнорирайте горното...ще си ползвам акаунта ProXxX.

Мнението беше редактирано от Tihomir Velev на 29.11.10 12:36.

29.11.10
12:51

Вече съм логнат през Maxthon (това си е чист IE като ядро), но пък не мога да публикувам през него, бутоните не ми работят.

казано от Петко К на 29.11.10, 12:51:

Вече съм логнат през Maxthon (това си е чист IE като ядро), но пък не мога да публикувам през него, бутоните не ми работят.

Нова тема ли не успяваш да пуснеш?

казано от Tihomir Velev на 29.11.10, 12:17:

Също така филтъра на тренировъчните програми не работи. Независимо дали натискам, че съм мъж, начинаещ и т.н. нищо не става...не знам дали така трябва да бъде и дали е филтър въобще :)

PS: И нещо кофти. Не знам дали може да се оправи. Понеже сега свързах акаунта си с фейсбук и сега email-ите, които получавам от bb-team отиват във мейла, който ми е във фейсбук, а не в abv.bg Бих си сменил мейла от фейсбук, но проблема е, че го свързва с мой по-стар акаунт и не ми разрешава да го сменя. A когато тук в BB-Team от акаунта си искам да си сменя мейл-а с този от abv.bg ми забранява и ми казва, че съществува. Акаунта тук ми беше ProXxX. Принципно ми е по-удобно да използвам abv, но ако кажете, че няма как да го оправите ще си ползвам gmail. Пък и това е на заден план...първо оправете другите неща и после се занимавайте с мене :)

Едит: Грешката е моя. Когато влизам с фейсбук акаунта ми, то създаде нов акаунт тук в bb-team. Аз мислех, че така обединява двата акаунта, но не е така. Ок...игнорирайте горното...ще си ползвам акаунта ProXxX.

Може ли да изпратиш на webmaster@bb-team.org двата си имейла, ще ги свържем.

Иначе фитнес програмите взеха, че заработиха. :)

29.11.10
13:08

казано от Димитър Михайлов на 29.11.10, 13:04:

Нова тема ли не успяваш да пуснеш?

Бутоните Преглед и Изпрати. За нова тема не съм пробвал.

казано от Valdis на 29.11.10, 10:22:

При опит за качване на снимки в галерията, уж ги качва но не се появяват. В графата мерки, след въвеждане на новите мерки и натискане на бутон запаметяване изчиства попълнените мерки без да ги качи.

Адмирации, за къртовския труд, с който сте се нагърбили!

Видяхме проблема със снимките и го “кръпнахме”. След малко ще е онлайн.

За мерките - виждам, че потребителите активно ги записват вече. С какъв браузър опита ти?

29.11.10
13:48

Слагам нов аватар, гледам, че се приема в профила, а в темите излиза стар, от преди няколко месеца.

29.11.10
15:08

Един не технически и не особено голям, но все пак проблем:

”Темата е скрита защото Ангел Василев Тодоров е игнориран. “

В това изречение, уведомяващо за скрита тема, ви е избягала една запетая преди “защото”. :)

Благодаря за отстраняването на проблема с email-а ми. Сега всичко е наред и като се логна с акаунта си от facebook и си влизам с този профил.

казано от Boby_ на 29.11.10, 15:08:

Един не технически и не особено голям, но все пак проблем:

”Темата е скрита защото Ангел Василев Тодоров е игнориран. “

В това изречение, уведомяващо за скрита тема, ви е избягала една запетая преди “защото”. :)

Ама моля ви се, оправено е. :)

При опит за обновяване на профила като натисна обнови не се променя нищо. Не излиза нито потвърждение нито отказ.

казано от Георги Гайдов на 29.11.10, 15:55:

При опит за обновяване на профила като натисна обнови не се променя нищо. Не излиза нито потвърждение нито отказ.

Нали знаеш въпроса - какъв браузър? :)

29.11.10
16:28

Снимките в галериите са или ‘недоразвити’ (много малки с черни полета), или се вижа само 1/4 от цалата снимка. Гледам, че и някои аватари седят куцо.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.11.10 16:29.

Правим едно допълнително форматиране на снимките, така че да се наместят по местата си. Що се отнася до аватарите, болка си беше, че не успяхме да оразмерим адекватно всички, затова ще пуснем молба до конкретните акаунти, ако е възможно, да качат отново свои снимки.

29.11.10
19:58

Къде ти е ника  :) или си някакъв дух..... Btw бутончето преглед ми дава грешка, не че ми липсва особено ;)

Мнението беше редактирано от to4ka на 29.11.10 20:00.

29.11.10
20:11

Не намирам бутона редактирай или просто го няма?

29.11.10
20:18

имам проблем - когато някоя тема е с много страници, не ги виждам - трябва да вляза в темата (първата страница) и после да отида на последната - с гугъл хром съм

Бутона ‘добави към приятели” работи ли.

29.11.10
21:16

@FRANKO1 - Цъкаш отстрани където пише “Последен коментар от Иван Шишманов на преди 9 минути ” и по-точно на “Последен коментар”.
Сега аз да питам нещо. Защо не ми показва снимките, които са качени в темата? Примерно сега гледам темата за колите(кой каква кола кара) и един човек е качил снимка на някаква кола, но аз го виждам като 2 черти, а не като снимка.

Направихме нов раздел във форума, където да коментираме идеи, подобрения и технически въпроси.

Моля да зададете питанията си в него, като само погледнете преди това, дали вече не обсъждаме дадения такъв. Ще е по-организирано.

Благодаря! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1