Ето клипчето :D Слави ме би с малко ама ме сцепиха китките... мразя тръстери :(
Мнението беше редактирано от Vic на 25.11.10 05:53.
казано от Стели на 24.11.10, 22:48:
Ето клипчето :D Слави ме би с малко ама ме сцепиха китките... мразя тръстери :(
Браво!
П.П. ... и аз ги мразя! (dull)
Мнението беше редактирано от Vic на 25.11.10 05:54.
ако имате възможност след тренировката отидете да побягате срещу наклон-под панорамата...
бягането пак на същата дистанция...пак по двойки...но този пъту 5-6 отсечки, както се чувствате...
какъвто и комплекс да правите, да вкл. набирания...
Стели да вземе халките да понаправите малко кофички на тях...
неделя около 11-12ч.? надявам се да не е мн студено:) относно отсечките може да разчитате на мен.
Мнението беше редактирано от nikypl на 26.11.10 16:17.
радвате ме, организирайте се и действайте, аз защитавам плевенско-варненската кросфит чест...засега загуби няма:))))...така че, се запретвайте сериозно ей!!!
аз защитавам плевенско-варненската кросфит чест...засега загуби няма:))))
(devil)
28.11.10
18:34
Тази вечер правих вашия днешен комплекс:
5 набирания
10 лицеви
15 клека
3 рунда от това
350 метра бягане
и това цялото 4 рунда
Лично време : 16:00-16:10.
Много зле с дишането.Като пропусках толкова пъти кросфит тренировките ,ще си страдам :)
Мнението беше редактирано от FlashTerran на 28.11.10 18:52.
28.11.10
19:13
Направил си 12 рунда синди и си избягал 1.5 километра за 16 минути!?
28.11.10
19:21
Да :)
аз го направих за 21.30-предната вечер препих,препуших и не спах.техниката на набиранията ми беше малко крива;)
днес правих 30 напада,5 скока напред,3 бърпита-1на обиколка на сгурията за 22.58мин.можеше и по-бързо,но нямаше с кой да се гоня.
абе много студено баси...ще гледам ако има хубави дни тази седмица, да се сберем...
утре в 10ч. съм на сгурията или на панорамата,още не съм решил какво ще правя.как ме запалихте с тоя кросфит:)))
Слави, този уикенд се надявам да водиш тренировката, не се оправдавай със студа!!!
На десктопа вече имам папка crossfit с 40 вида тренировки - комплекси!
02.12.10
22:44
И мен ме запалихте :Д аз казах на един приятел кво е това crossfit и на него му хареса много така че може и той да идва :)
няма няма...утре 10:30 на стадиона горе...дано не е много студено...
тренировката ще е бърпита с набиране и бягане(тип “совалка”)...ама само аз знам колко бърпита и какво разстояние...:))))...
това за събота...като се съберем утре, може да се разберем и за неделя...тогава ще донеса пудовките и лоста да понаправим малко техника...и после да отидем до Панорамата, да побягаме срещу наклон...този път Ники и Стели ще пробват как се бяга с тежести:)))
p.s. заради Вас и това, че страшно ми харесва увлечението Ви към кросфита, ще пропусна пак едно ходене, което толкова много исках да се осъществи с преспиване до Ловеч, където исках да потренирам с Ивчо...но и двете тренировки ще са посветени на рожденния му ден:)
поканете и други смелчаци, които мислят, че са здрави...:)))...утре ще е по-аеробно, ако има нови хора ще покажа някои неща, които научих скоро за техниката на клякане...или изобщо който каквито въпроси има-ще обсъдим...
чао...до утре:)
слави ако искаш ела с мен на варна,утре след тренировката тръгвам.в неделя може да тренираме там и в понеделник се пребираме.има едно свободно място в колата -решавай:):):)
времето е ужасно, вали и ще се големи локви горе...оставаме за неделя пак за 10:30…
Наспете се:)
ще направя deayh by burpees в домашни условия и дърпам за варна.дано утре да се съберете и тренирате заедно;::))))
това замислям...утре станете рано...и по скайпове, телефони и фейсбуци ще се уточним:)))
0885589139 ми е телефона. Може да пуснете едно СМСче ако се разберете къде ще сме.
04.12.10
20:06
Аз ще вида в сайта какво сте се разбрали и много ми се ходи на crossfit само че тоя дъжд проваля всичко :X
При мен вчерашното леко главоболие, днеска си прерастна в грип и ми е супер тежко в момента -,-
аз се успах много зверската...много Ви се извинявам...пишете тук, ако искате към 2-3 да се сберем в някоя зала, да видим техниката на някое движение...