Болка в главата

29.11.10
23:23

Значи миналата седмица четвъртък правих крака. Първото упражнение ми беше клек, но не съм товарил много зашото чистя техниката в момента, после тяга и лег преса. На лег пресата последната серия реших да правя до отказ и на 13тото повторение получих много силна пулсираща болка в тила която премина по цялата глава и не утихна може би около час. На следващия ден правих ръце и още на първото упражнение  (згъване за бицепс с прав лост) получих същата тая силна болка, но отмина още по време на тренировката ( реших да направя 8х8 за бицепс и трицепс с леки килограми, че да не ходи зян тренировката ). Минаха събота и неделя и днес имах да правя гръб. Още на първото упражнение което е набирания получих същата тази болка след 9тото повторение и направо не бях в кондиция 1-2 часа. Какъв може да е проблема ? Аз мисля, че ми дигам кръвно. Какво мога да предприема  и да знам, че ще е хубаво да ида на лекар та може да си спестите това предложение.

29.11.10
23:28

Забравих да спомена 18 години, 171 см. 82кг. никакви добавки не пия от месец може би и повече. Преди това пих кре-алкалин  и протеинче. Пуша по 3-4 цигари на ден.. и това е .

29.11.10
23:56

На лекар отиди това не е маитап .Виж си и крьвното.

30.11.10
00:22

Аз съм получавал подобна болка, след набирания за бицепс и то отмина за 10-20 мин, но твоето е далеч по-сериозно щом и след почивка и на следващи тренировка се получава. Наистина щом е с главата не е ташак работа, да те боли ръка, крак иди-дойди, казваш си ще мине и то обикновено минава, но с главата майтап не бива. Най-вероятното системата ти прегрява, почини си 2-3 седмици и виж после как ще е, ако е същата работа отиди на лекар. :)

30.11.10
14:50

Имал съм абсолютно същият проблем и то тогава взимах креатин, но не вярвам да е от него.
Почини 7-10 дена, друго нищо не ми помогна и след това загрявай по-хубаво врата и няма да имаш проблем.

03.12.10
21:53

аз неска малко попрекалих с килограмите на кръстосания скрипец като сложих по 25 на ръка ииии...направих 9 повторения и на десетото с последни сили се напъвам едвам ама със всъчки сили и направо като ги изпуснах и са стопурих на земята...тъй ме сцепи болката в главата....както си ги правех се напънах малко и имах чувството че ще ми се пръсне главата...половин час ми беше замаяно и ме цепише главата здраво...амаа...множко килца сложих ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1