21.04.05
08:22
От една година се боря с един много сериозен проблем.От 117 кг отслабнах на 75кг :P От тогава до този момент не мога да се справя с последствията от това отслабване,а именно увисналата плът :? :? (кожа)и по конкретно коремна област :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Моля ви хора кажете ще мога ли да поправя някак си този проблем???Има ли фитнес упражнения?Аз правя коремни преси,но не дава никакъв резултат :cry: :( :( :( Мерси за разбирането.....
разкажи нещо повече,на колко си години,как отслабна толкова много,да не е от някаква болест,сигурно е било доста набързо,щом кожата не е успяла да заеме новата си форма,наистина това е сериозен проблем,но все пак кожата е еластична и предполагам с някакви упражнения можеш да се оправиш,а може да стане и от самосебе си
:idea: защо не пробваш да качиш малко мускулна масаще изглеждаш и по-добре
21.04.05
08:42
[quote author=“freakster”]разкажи нещо повече,на колко си години,как отслабна толкова много,да не е от някаква болест,сигурно е било доста набързо,щом кожата не е успяла да заеме новата си форма,наистина това е сериозен проблем,но все пак кожата е еластична и предполагам с някакви упражнения можеш да се оправиш,а може да стане и от самосебе си
:idea: защо не пробваш да качиш малко мускулна масаще изглеждаш и по-добре
Еее мерси много за помоща която ми оказва те.Ще се радвам да се включат още добри хорица :P Да вярно е отслабнах страшно бързо.За 4 месеца си промених напълно начина на хранене и почнах да спортувам усилено...За 4 месеца виншния ми вид се промени невероятно хора не могат да ме познаят :P :P Много съм доволен от това,че го постигнах и то трайно.От 1 година вече съм си тези кг,а и дори смъквам някой друг :P Но с този проблем който ви казах просто съм безсилен и много ме боли това много :cry: :cry: :cry: Не знам какво да правя хора..на 22 съм :P Много ми е кофти така помогнете Моля ви се на вас разчитам.Ще черпя обещавам!!!!!!!!!
Да споделя и аз малко опит. Аз лично отслабнах с 30 кг. за период от 9-10 месеца. Излишната кожа си я има и при мен - нито преси, нито времето помагат особено. При напълняване кожата се опъва и ако е била разтеглена до много голяма степен, губи еластичността си. Единственият сигурен начин тази кожа да се “прибере” в последствие е хирургичното и отстраняване. Това е драстично решение, разбира се, и не ти го препоръчвам, още повече, че с време и търпение има шансове да се справиш с проблема, без да стигаш до там. Можеш само да разчиташ на това, че когато си бил с максималните си килограми, не си успял да я разтегнеш толкова, че да изгуби еластичността си.
21.04.05
09:23
Време му е майката.Ще се оправиш ама с времето от самосебе си.
Трябва ти най-вече време и търпение и всичко ще бъде наред.Мога да ти препоръчам да пиеш витамин А и Е,което ще спомогне да се подобри състоянието на кожата.Ползвай някой стягащ лосион за тяло,най-добре такъв ,който се използва за след раждане при жените.Също добре се отразява редуването на студен с топъл душ ,както и редовни масажи:)
Лелйй майкоу! Направи ме уби с това сваляне, направо си за рекорд бе човек.
Ами прави висчко което е добре за кожата и нейната жизненост и еластичност.
Може да опиташ с по-сериозни масажи с подходящи кремове. Иначе ако продължаваш да тренираш и поддържаш хранителен режим/пълноценен/. Това с топъл студен душ също е добре, взимай достатъчно хран. добавки , че да си подсигурш достатъчно хран. вещества за да нямаш проблеми.
Чао
21.04.05
18:19
Така си е бързо премахнах кг които ми бяха в излишък :P Аз съм инат човек и като реша го правя и то бързо не ми се занимава с диети и подобни.Всичко се свежда до едно,а именно начин на хранене и по-точно какво се яде...Оххх не знам колко е била разтегната,но хич не ми е приятно хора.Дано сте прави..не искам да се режа... :roll:
Доколкото знам с времето се оправя но ако е тежък случая ножа няма да ти се размине