Технически въпроси

Темата е заключена.
Прескочи до:

Помествам тук въпросите и проблемите от техническо естество, за да не разфокусираме темата с предложенията.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.12.10 16:54.

21.09.10
03:35

Защо някои снимки от галериите на някои потребители не ми ги отваря? Само един бял екран се вижда.

казано от .::SPECNAZ::. на 21.09.10, 03:35:

Защо някои снимки от галериите на някои потребители не ми ги отваря? Само един бял екран се вижда.

Поради спецификата на формата им не е имало възможност да се оразмерят. Слагаме “поправка” на това.

22.09.10
09:06

Не знам дали тука му е мястото, но от известно време(1-2 месеца може би) не виждам нито аватарите, нито галериите, нито снимките към коментарите. Поразрових се из браузъра (firefox) , но не се оправи, после пробвах с друг (explorer) , но там пък не ми дава да флезна в профила си. Пише ми, че ще ме пренасочи и изведнъж ме изхвърля... ако знаете как да оправя това проблемче :)

казано от fam0us на 22.09.10, 09:06:

Не знам дали тука му е мястото, но от известно време(1-2 месеца може би) не виждам нито аватарите, нито галериите, нито снимките към коментарите. Поразрових се из браузъра (firefox) , но не се оправи, после пробвах с друг (explorer) , но там пък не ми дава да флезна в профила си. Пише ми, че ще ме пренасочи и изведнъж ме изхвърля... ако знаете как да оправя това проблемче :)

Моля да изпратиш скрийншот на това, което виждаш във Firefox, на webmaster [ at ] bb-team.org. Ще погледнем за евентуален проблем и ще ти пишем обратно по имейл, за да запазим фокуса на темата тук.

22.09.10
13:09

казано от fam0us на 22.09.10, 09:06:

от известно време(1-2 месеца може би) не виждам нито аватарите, нито галериите, нито снимките към коментарите.

Аз от 2-3 дни не виждам ето тоя “Списък с потребителите, направили си своя галерия.”  Вместо списъка има бяло поле на мястото му.

22.09.10
16:17

Що немога да си променя “публичното име” ?

Публичното име към момента може да се смени след молба към администратор, за да избегнем злоупотреби.

23.09.10
13:37

Същото оплакване като Миро имам, писах вече на Петко К, темата закъсня :D

23.09.10
14:18

Аз за спотовете пак да питам, че ми е мерак. Преди време ми отговорихте, че се чака нова версия? Кога ще я има и ще има ли интеграция с услуга за карти ... Мисля, че дори и демо за София бях изпратил.
Има и много други варианти и сървиси де, но идеята ми е, че услугата ще бъде наистина полезна ако е интегрирана с търсене и визуализация върху карта, за да можем бързо и лесно да откриваме близките магазини, фитнеси и прочее. “Малко ама радва” както се казваше в един виц :)

Поздрави и успехи,
Иван

казано от Миро на 22.09.10, 13:09:

Аз от 2-3 дни не виждам ето тоя “Списък с потребителите, направили си своя галерия.”  Вместо списъка има бяло поле на мястото му.

Оправено.

казано от Иван Божанов на 23.09.10, 14:18:

Аз за спотовете пак да питам, че ми е мерак. Преди време ми отговорихте, че се чака нова версия?

Запазили сме това, което ни прати. Своевременно ще информираме, когато имаме прогрес.

03.10.10
11:05

Въпрос:
Не мога да намеря бутона “игнорирай” а ми трябва спешно ?

ВН

03.10.10
11:15

Бутонът е в отпуск, очаква се след няколко седмици да си дойде.

И по-точно, преработваме функцията, тъй като имаше известни слабости.

06.10.10
13:04

Когато отида във “Фитнес галерия” и искам да се върна във форума, натискайки “начало” ме връща чак в хоумпейдж-а на изданието. Не е ли идеята да връща във форума, защото най-отгоре си има голям бутон “Начало” в зелената лента, който изкарва home-a?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.10.10 13:06.

Това е хубав, фундаментален въпрос, на който намерихме своеобразно решение (за него - скоро онлайн). “Начало” е началото на изданието, форумът е раздел в него и съответно има собствен линк в навигацията. Приемам, че визираше “начало” в бред-а (някои ги наричат трохички също така).

06.10.10
14:11

Мисълта ми бе, че има 2 бутона “начало”, като и двата връщат към изданието и нито един към форума :)
Разбирам, че “Фитнес галерия” не е дял на форума, а на изданието и логиката е такава, че натиснеш ли начало, то да те връща именно в home-а на изданието. Мисля си обаче, че фитнес галерията се посещава предимно от участниите във форума, защото се знаем и обсъждаме и предвид това, може ли да си измуфтим едно бутонче “към форума” :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.10.10 14:13.

Нещо не “ловя”. Линкът “форум” не е ли достатъчен или просто е твърде вдясно? :)

06.10.10
17:43

казано от Димитър Михайлов на 06.10.10, 17:19:

Нещо не “ловя”. Линкът “форум” не е ли достатъчен или просто е твърде вдясно? :)

Май се оказва твърде вдясно :D:D:D

11.10.10
10:38

Бих желал да си подредя снимките в галерията, че нещо хронологията на развитие се подрежда според датата на качване на снимката. Има ли възможност да се прави пренареждане?

(ще) има. Предстои с идната версия.

Аз бих се радвал в новата така дългоочаквана версия да видим”
1. Елиминиране възможноста някой да ти ползва ника в сайта. В момента всеки потребител е застрашен от подобни некоректни действия от който и да било.
2. Уведомяване на потребител, ако под някоя от снимките му има нов коментар.
3. В папка изпратени, да не пише твоя ник, а ника до който си изпратил личното съобщение.

И сега можеш да бъдеш уведомен за коментар под снимка, стига ти да си сложил тикче, че желаеш да получаваш такива.
Колкото до това, че всеки може да злоупотреби с твоя ник - стана ми интересно. Как точно?
Защото видях разни писания от твоя ник, които определено ти не би написал никога.

Някой привърженик на Иван беше използвал същото публично име, което по презумция е позволено, тъй като допускаме, че може да има повече от един човек със същото име (Георги Георгиев например). Решихме този казус сега и в предстоящата версия.

Хммм... затруднявам се да си поставя сигнатура. Аз ли не се ориентирам в настройките или има нещо друго?

За аватарите - може ли да опитате пак?

Сигнатурата - грешка ли излезе или си опитал да сложиш тагове, без да прочетеш инструкциите? :)

29.11.10
14:35

Аватарите са ок сега :)

29.11.10
15:14

..ам не знам дали му е тук мястото да коментирам, но в раздела за състава на храните и по-точно на ядките са дадени 255 кал. за почти всички видове. Ако бъркам аз нещо, моля да ме извините :).

казано от Димитър Михайлов на 29.11.10, 14:34:

Сигнатурата - грешка ли излезе или си опитал да сложиш тагове, без да прочетеш инструкциите? :)

Не излиза грешка, не слагам никакви тагове - само гол текст (пробвах както латиница, така и кирилица). След обновяването на сигнатурата полето в настройките на акаунта остава празно и тя не се визуализира.

Аз нещо не мога да зацепя. За да имам изобщо някакъв начин да виждам кои теми имат ново мнение от последното ми влизане трябва да си направя нова регистрация ли за да имам достъп до екстрите “новите теми” и “теми с мое участие”. Сега като цъкна на тях ми иска да си напиша майл и парола. После ми иска да си променя потребителското име ...Променям го, но не трябва да е по дълго от 12 символа...

29.11.10
20:55

1.Гадно е така да се ровиш в някоя тема и чак след като я затвориш да разбереш, че си я преглеждал и преди.
2.Гадно е да не знаеш в коя тема има нов коментар и в коя не.
3.Гадно е да не виждаш в цял размер снимките на потребителите. Не говоря за за аватарите, а са тези в галерията - виждам само част от цялата снимка.

30.11.10
11:05

И ми няма копчето единт... А се случват правопечатни грешки :)

30.11.10
11:06

Ето, даже горе се получи такава, ама едит няма :D

На реда на поста ти, вдясно, “редактирай”?

30.11.10
11:11

Копчето “ЕДИТ” си го има, но трябва да си направиш още една регистрация и то всеки път когато флизаш в сайта. Според мен това е тъпичко, но както кажете.

казано от river на 30.11.10, 11:11:

Копчето “ЕДИТ” си го има, но трябва да си направиш още една регистрация и то всеки път когато флизаш в сайта. Според мен това е тъпичко, но както кажете.

Всеки път регистрация?

30.11.10
11:27

Да, горе не показва снимката и името, все едно не си логнат и трябва да се цъкне на акаунт, за да те логне и тогава се появяват бутоните и всичко, но после може пак да изчезнат, ако мина на друга тема
П.П. А в Макстона още не ми работят бутоните Преглед и Изпрати и се налага да пиша през IE.

Добре, ще проверим това с акаунта горе, както правим и с бутоните.

30.11.10
11:30

И където се логваш, не трябва да пише “напишете мейл адрес” а “Nick Name”кой знае колко народ ръчка мейл, и им пише, че не съществуват :D

30.11.10
11:59

Забележете, че пиша и ник-а не ми излиза.

п.с. емзо съм :D

Хванахме го и този проблем, слагаме го към пача.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1