Въпрос за ханша :)

01.12.10
12:01

Привет :). Направо на въпроса. Откакто тренирам качвам добре ,доволен съм от развитието си досега. Проблема е ,че като качвам горе в гърдите , качвам и долу в ханша (оформя се нещо като пясъчен часовник).  От 1-2 седмици включих в тренировките си тягата и клек-а с надеждата ,че освен да натрупам маса в гърба и краката, ще сваля и излишните мазнини от ханша като остане предимно мускул.
Според вас ще може ли да се свали 4-5 см за около година  (за никаде не бързам) да знам дали да продължавам с тягата или да я махна (имам някакво гръбначно изкривяване и ме е страх да не се съсипя и да спра да тренирам). Храня се правилно до колкото е възможно.
По-здрави :)

01.12.10
12:06

См-и се свалят с диета,щом имаш проблеми с гръбнака посъветвай се с опитен инструктор или с лекар специалист.

01.12.10
12:34

като цяло при правилно изпълнение тягата е най-доброто нещо за гръбначни изкривявания!!!
НО - консултирай се с лекар, но такъв, който разбира и от тренировки!!!
А иначе за хапването - явно хапваш повечко :).
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1