въпрос

01.12.10
14:17

здравейте, понеже снощи трябваше да ходя на зала обаче беше затворена та си бях зел протеина със мене...и като се прибрах си сложих шейка в хладилника защото съм чувал че не е хубаво да се държи на топло, та ще има ли ефект защото са минали 9-10 часа от както го разбих...губи ли се ефекта така ?

01.12.10
14:38

Братле ти ако със протеина се скръндзееш не те знам как ще прогресираш... Аз на ден пия по 70-120 грама протеин + още някой друг грам, който идва от аминото. Просто се излагаш с тоя въпрос... българска работа...

01.12.10
14:49

не знам дали се разваля като стои разтворен, но мога да ти дам идея - следващия път просто си го сложи на прах в шейкъра и ако тренираш след това просто добави вода.

01.12.10
15:28

moreol така и така рано или късно ще го изпия, какъв ти е проблема ? питам защото наскоро ми бяха казали, че след 10 мин се гъбу ефекта...просто се чудя дали е така или не....аз така и така вече си го изпих....

01.12.10
15:45

Не е добра идея да го държиш повече от 15-20 мин смесен с течност.Следващият път си го носи както казаха на прах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1