моля за мнението ви ;)

21.04.05
07:38

та въпросчето ми май не е много сложно :lol: са съм 51-52 кила поне така уж за последно ме мериха слаб съм само в горната част на тялото ми краката са ми доста силно развини и не ме интересуват но нагоре .... та мислех да си зема гаинер на нитриум и креатин кат се има в предвид че тренирам секи ден по много до пълен отказ :twisted:  но кила не дигам няма почти никав прираст в големината на мускулите но ставам поне по издръжлив де до сега за 1 седмица съм отчел 5 пъти вдигане на издръжливоста 8) но тва е малко.... требе ми да стана на 58-60 кила дали ще стане тва да кажем за 2 месеца със секидневна тренировка и креатина и геинера от креатина ще задържа вода поне така знам ама надали ще е много .....за геинера нищо не знам :ооps”

моля ви споделете мнението си :D

а и междо другото хапвам по 4 пъти на ден но мога да ги кача и до 6 маи някаде към 3000-3500 каларии ги догонвам :D

дали сичкото тва нещо ще има ефект ?

предварително мерси на сички дет са писали  :D

21.04.05
07:58

[quote author=“aide_na_kafe”]  тренирам секи ден по много до пълен отказ :twisted:  но кила не дигам няма почти никав прираст в големината на мускулита  :D

а ти какво очакваш, убеден съм че претренираш и затова не растеш,и аз правех същата грешка отначало,после намалих упражненията максимално,и сега всичко си потръгна,само дето ме е яд за пропиляното време.
не ми стана ясно как го изчисли това петкратно увеличение на силата и то за една седмица
за яденете добре си се ориентирал,хапвай повече,но не се тъпчи с всевъзможни боклуци
а за добавките-вземи си гейнър - ако си с бърз метаболизъм ще качиш относително чисто,за креатина не мога да ти кажа,против него съм
и пак ти повтарям,зарежи всекиддевната тренировка

21.04.05
08:42

ми лесно се изчислява май май :P нали преди кат съм правил по 100 лицеви и после кат правя по 500 на ден тва не е ли приръст 5 пъти :twisted:  :twisted:  :twisted:

21.04.05
08:45

ми тогава .. по колко пъти да тренирам на седмица ? а и как да резбера дали имам бърз метаболизам не ми е много ясна тая дума ... :oops:  :oops:  :oops:  :?  :?  :?  :?  :(  ако искаш ме светни да не търся много много :D

21.04.05
08:50

ами щом ядеш много и не пълнееш явно имаш бърз метаблизъм(или някоя болест,но едва ли),иначе разгледай из сайта,има много програми ,за начало можеш там да си избереш,но три дена в седмицата са напълно достатъчни,малко е трудно да го осъзнаеш отначало,но е така, количеството не е равнозначно на качество

и я ме светни на кое упражнение качи издържливостта пет пъти за седмица :wink:

21.04.05
11:08

Тренирай в седмицата 3 дена м/у всеки ден 1 ден почивка ..
Яж качествена храна ..
Щом си слаб значи качваш трудно значи си с бърз метаболизъм ..
Моя савет е да ядеш много да се чувстваш винаги натъпкан,земи си гейнер, за 1 месец ще видиш сам резултатите!!!
УСпех!!!!

21.04.05
15:24

ам мерси на сички  дет ми писаха по темата ! :D

аз са съм решил да си зема няколко други неща но за тях ще ви питам в една друга нова тема кат получа днеска вечерта повече инфо

21.04.05
16:20

aide_na_kafe, ако те мързи да прочетеш всичката информация която има в сайта и форума, нищо няма да може да направиш, само ще се скапеш.

Ако чакаш някой да дойде да ти налее акъл в главата няма да стане. С тези химии, които си решил да приемаш, пак няма да стигнеш до никъде.

Ако искаш резултати, чети и обмисляй. Ако не иска, не чети недей мисли и си троши главата. Успех!

SN

21.04.05
20:31

офф какво му приказвате той си стои зад тезата че трябва да се тренира всеки ден то припадък и той така само претренира и те мускулите му не ръстът какво искате оставете го да си прави на своето и готово той самия май не иска да дига кила... :!:  :!:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1