Scitec hemo-no

02.12.10
19:08

Искам да ви попитам проблем ли е да се пие азотния бустер сцитек хемо-но с анимал пак понеже и в 2-те има аргинин  , предполагам че не е но все пак е добре да попиташ за да не си навредиш.

и нещо странично  - поради беднотията в нашата хубава държава се ориентирах към по нискобюджетните добавки и докато намерих бустер на приемлива цена които да не съдържа аспартам се видях в чудо , затова винаги гледаите какво купувате защото в почти всичко по евтино има отрови , аз бях потресен когато прочетох тази статия http://otrova.org/index.php/2009/04/е951-аспартам/

Благодаря ви предварително за помоща

Темата беше редактирана от Kse на 02.12.10 19:53.

KY

02.12.10
20:08

Само като видя някой да ми цитира изследвания и накрая да не знае даже името на АСПАРТОВАТА киселина (aspartic acid) и ми става много смешно. Поне като превеждат да питат някой. Такова понятие “аспартамова киселина” аз не знам да съществува. Не съм убеден и какво количество метанол ще се освободи в организма, защото дори и 1грам аспартам да приемаш, което е равносилно на еквивалентно подслаждане получено от 200гр. захар, при 100% дисоциация (което също е невъзможно) ще се освободят 100милиграма метанол. Ако си учил статистическа термодинамика, ще знаеш колко молекули имат потенциала да бъдат активни. А изследвания върху плъхове с многократно завишени дози с цел установяване на LD50 и подобни въобще нямат място тук.
Айде да не си тълкуваме неща за които нямаме познания, че ще вземе да се окаже, че кислорода от въздуха е едно от най-опасните неща на тази планета. Сега всички ползват бустери, ама ако вземат да проучат азотния оксид (NO) какво представлява като газ и колко е приятен ефект осъществява в големи количества върху белите дробове. Някой да е умрял от приема на бустер? Още преди откриването на физиологичното действие на азотния оксид първоначално е бил смятан за клетъчна отрова и носителя на Нобелова награда Луис Игнаро, e щял да изгони асистентата си именно за твърдения, че действа съдоразширяващо.

п.п. До преди 15 години четяхме подобни изследвания за цикламата. После взеха да го реабилитират, което кореспондира и на намалените му продажби свързани с вкуса му. Сега сукралозата е на мода - да видим кога ще започнат да излизат и за нея изследвания.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 02.12.10 20:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1