Зимата е в разгара си и започва желанието за ММ!

03.12.10
01:38

Здравейте момчета!Промоцийте започнаха и съм малко затруднен в избора си на стак ,ако може малко помощ..До сега съм се спрял на следното: 1.азотен буустер - jack3d/big bang на scitec
              2.креатинова матрица - crea-bomb пак на scitec
              3.протеин - Pharma Whey на  PhD
              4.витамини - Special One на NOW
              5.аминокиселини - amino 5600 на scitec
Та въпросът ми главно е кой азотен буустер да избера и дали ще има проблем ако взема jack3d-a в смисъл с кой продукт стака ще се допълва по-добре спроед вас ,въпреки че jack3d-a е много хвален все пак Big Bang-a си е на Scitec и се предполага ,че се комбинира добре с продуктите от същата фирма? Хах голяма дилема.. На отзовалите се благодаря предварително!

03.12.10
09:05

Не сьм го ползвал но сьм чувал че е номер 1 така че атакуваи

03.12.10
09:36

Имам чувството, че до няколко месеца целия раздел ще е Scitec :( Почнахте да сравнявате утвърдени американски марки с тях. Jack3d е буустър на годината, а кои бяха сКайтек ?

03.12.10
10:01

korpusito на мене ми е ясно ,че Jack3d е много по-добър от big bang просто се чудя дали ще се допълва с останалите продукти които съм харесал от scitec..

03.12.10
10:14

казано от f0rever str0ng на 03.12.10, 01:38:

Здравейте момчета!Промоцийте започнаха и съм малко затруднен в избора си на стак ,ако може малко помощ..До сега съм се спрял на следното: 1.азотен буустер - jack3d/big bang на scitec
              2.креатинова матрица - crea-bomb пак на scitec
              3.протеин - Pharma Whey на  PhD
              4.витамини - Special One на NOW
              5.аминокиселини - amino 5600 на scitec
Та въпросът ми главно е кой азотен буустер да избера и дали ще има проблем ако взема jack3d-a в смисъл с кой продукт стака ще се допълва по-добре спроед вас ,въпреки че jack3d-a е много хвален все пак Big Bang-a си е на Scitec и се предполага ,че се комбинира добре с продуктите от същата фирма? Хах голяма дилема.. На отзовалите се благодаря предварително!

Виж сега от нито едно от горепосочените не може да очакваш покачване на мускулна маса!
Гореизброените са просто хранителни добавки(сам се сети към какво) към една добра основа на която може да се изгради успех!!!

“Взимай квот щеш не ядеш ли вари да пасеш ...” - моя голям приятел ...

05.12.10
00:16

Замисли се също така над вариант протеинът да е изолат, аминокиселините - хидролизиран изолат и малко по-утвърдена марка креатинова матрица за да бъде дилемата ти пълна. Сезонът на намаленията би ти позволил по-висок клас продукти от сайтек!

05.12.10
00:37

И аз ти препоръчвам Джакед . Какво трябва да му се допълва? Като си правиш стак не е важно да една марка , а да вземеш това което смяташ за най-добро. На мен ми се е случвало да пия 5 вида добавки на 5 различни фирми :)

05.12.10
11:00

х2 @ Стоянчо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1