18.04.05
18:19
Купих си високобелтъчен протеин и л-карнитин
Протеин: ще пия по 30 г. на обят с храната слде това ще утида на фитнес и като се въена ще си приготвя храната и пак ще пия 30 г., а когато нетренирам ще пия пак 30 г. по време на обят или вечеря
Л-карнитин: 3 капсули 15-20 мин. преди тренировка, когато нетренирам 1 сутин и 1 вечер
така добре ли е
18.04.05
19:36
не пий протеина заедно с храната - хич не е добре!
Ядеш 1.5 - 2 часа преди трен и непосредствено преди трен пиеш протеина. :wink: когато не тренираш го жмуцай (:wink: ) сутрин на гладно и м/у храненията :D
Едит: и веднага след трен :oops:
[quote author=“der_meister”]и м/у храненията :D
имаш предвид ако ям в 12 и другото ми хранене е в 4 протеина да го пия в 2 часа така ли?
19.04.05
07:36
[quote author=“wizard_m”][quote author=“der_meister”]и м/у храненията :D
имаш предвид ако ям в 12 и другото ми хранене е в 4 протеина да го пия в 2 часа така ли?
Абсолютно верно!
ПП: кой тв водещ казваше така :?: :roll:
Също можеш да го пиеш след тренировка и вечер преди лягане.А за Л-карнетина може да го взимаш 3-пъти дневно по 2 теблетки.Аз си мислих че 3-пъти на ден е вредно и ше предозирам а всъщност няма никакав пробелем.
След като прочетох какво ми написахте смятам да ги приемам така
протеина:
в ден с тренировка- 30 г преди фитнес(точно преди да тръгна към фитнеса) и 30 г след фитнес(веднага след като се прибера от фитнес)
в ден без тренировка- 30 г сутрин или м/у някое от основните хранения
л-карнитина:
в ден с тренировка- 3 капсули 20 минути преди фитнес
в ден без тренировка- 2 капсули сутрин(още щом се събудя) и вечер(преди да легна да спа)
Предложението за по 3-пъти дневно по 2 теблетки. Според мен така л-карнитина се изразходват по бързо без да има по голям ефект от този който ще получа при приема който аз използвам.(дори невиждам смисал да пия л-карнитин когато нямам тренировка защото тогава не изразходвам никаква енергия). Мойто мнение е че той трябва да се приема винаги преди някакви физически натоварввания, защото ако няма кативност в ежедневието няма да има резултат от л-карнитина.
И сега иамм един въпрос трябва ли да пия л-карнитин когато нямам тренировка?
И ся кажете как е има ли нужда от друга промяна.
22.04.05
09:47
добре е, бацай така 8)