Кой от двата е по-добър

Добър ден,
Можете ли да ми кажете кой от двата протеина е по добър за качване на маса  Syntrax Whey Shake - silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake-2270g.html или phd pharma whey .Ще си взимам и се чудя кой е по-добър :) :)

MA

03.12.10
13:00

Carnivore ;)

03.12.10
13:01

аз бих ти препоръчал SYNTRAX от няколко месеца пия само този протеин и съм доволен в 1 доза има 23гр.протеин ,а и в pharma whey 20гр.  : )

03.12.10
13:38

казано от brusakch на 03.12.10, 13:01:

аз бих ти препоръчал SYNTRAX от няколко месеца пия само този протеин и съм доволен в 1 доза има 23гр.протеин ,а и в pharma whey 20гр.  : )

Леко необмислено изказване, в  SYNTRAX протеина е 23гр на 30грама доза, а в pharma whey е 20гр на 25гр. доза, айде смятай отново.
Другата разлика, е че Pharma whey е изолат докато SYNTRAX е концентрат. От двата протеина аз бих избрал Pharma Whey, а между другото отдавна съм се заканил да пробвам протеините и на двете фирми, в момента са на сравнително добри цени, така че няма да сбъркаш, който и да избереш от двата.

03.12.10
14:04

Всъщност е бленд, а не чист изолат ;) От двата бих избрал Фармата.

03.12.10
14:51

silabg.com/bg/7033-PhD-PHARMA-WHEY-10lb.html

Тук поне така са го написали! Но май наистина е бленд.

03.12.10
16:52

казано от Valdis на 03.12.10, 13:38:

Леко необмислено изказване, в  SYNTRAX протеина е 23гр на 30грама доза, а в pharma whey е 20гр на 25гр. доза, айде смятай отново.
Другата разлика, е че Pharma whey е изолат докато SYNTRAX е концентрат. От двата протеина аз бих избрал Pharma Whey, а между другото отдавна съм се заканил да пробвам протеините и на двете фирми, в момента са на сравнително добри цени, така че няма да сбъркаш, който и да избереш от двата.

Pharma Whey НЕ Е изолат, не гледайте какво пише на рекламите, а четете внимателнo етикетите.
Разлика няма да усетите между 2та протеина.

03.12.10
17:28

казано от Aleksandar Marinov на 03.12.10, 16:52:

казано от Valdis на 03.12.10, 13:38:

Pharma Whey НЕ Е изолат, не гледайте какво пише на рекламите, а четете внимателнo етикетите.
Разлика няма да усетите между 2та протеина.

Принципно това лъжлива инфолмация, която подвежда потребителя и има доста сериозни санкции за това, Колкото до етикета за да го прочета, това означава, че вече съм се минал да купя продукта (или етикети се намират ей тъй просто за четене?) Необходимо ли е да сравнявам информацията от Бг магазините (в това число влиза и твоя) с тази от страниците на производителя всеки път когато реша да си купя нещо от Бг.

ПП Специално за Сила.бг ще ви кажа да внимвате със стоките в промоция, случвало се е да взимам нещо от там и да се окаже, че срока на годност е изтичащ без да бъда предупреден за това, ами ако бях решил да се запася с повече щото е по-тънко???

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.12.10 17:34.

03.12.10
18:27

Много некоректно от страна на Сила БГ да тръбят, че протеина е изолат. Да се поправят и да се извинят на потребителите.

03.12.10
18:37

То и в другите бг сайтове пише изолат , но мен понеже ме заинтригува този протеин и мисля да си взема 10 либри влязах в сайта им и там пише , че е бленд ;)

03.12.10
19:12

Да разбирам ли че Pharma Whey става и за преди лягане?

03.12.10
19:12

Другите сайтове просто са копирали описанието от Сила БГ, които са вносители на марката. Тяхна е отговорността.

Реших да си взема Syntrax , защото е по-евтин 70лв за 5lb и не мисля че има голяма разлика м/у двата .

Забравих да попитам кога да го пия.Аз мисля че трябва след тренировка и преди лягане , защото тренирам сутрин към 9 а пък преди това пия No explode.И също така по 30грама ли да пия на прием демек по 60 грама на ден от добавката

Мнението беше редактирано от Индиана джоунсев на 03.12.10 22:35.

04.12.10
01:30

Закусваш 30гр(1 доза) протеин, мед, овесени ядки и орехи към 7:30
В 8:30 пиеш 20-30гр протеин + експлоуда, след тренировка 20-30гр протеин + мед.
Като казвам 20-30, 20 ти стигат със сигурност, особено след хубавата закуска.
Следобяд може да използваш една доза също, ако евентуално имаш по-дълъг интервал между две хранения.
Преди лягане не го пий, яж белтъци + извара или си вземи казеин, на Scitec ми е любим като цена/вкус/състав.
Успех!

Да ама но експлоуда трябва да се пие 2 часа най-малко след хранене.По тая логика трябва да ставам в 6 :Д:Д:Д

05.12.10
00:20

Не става за преди лягане фарма уей. Преди лягане яж извара (или казеинова пудра или някоя матрица).

05.12.10
00:25

Няма такова нещо с 2 часа, 1 ти е абсолютно достатъчен :)

добре значи да го пия 1 час на гладно преди да пия но експлоуд и след тренировка също ?

Мнението беше редактирано от Индиана джоунсев на 05.12.10 00:45.

05.12.10
10:59

Йес ;)

07.12.10
11:36

Фарма Уеи може да не е чист изолат но определено е протеина с един от наи-добрите амникиселини профили на пазара
ако не и наи-добрият
бие ОН ГС поне с 1.5 грам БЦАА и също толкова глутамин в доза

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1