Моля помогнете,незнам какво да правя

04.12.10
13:13

19 години 1.70см 85кг,преди се занимавах с фитнес и нямах проблеми с теглото,но от доста време го спрях,започнах да ям по много и ето резултата ... Немога да се гледам.Моля препоръчайте ми някаква диета.Ако може да е различна от НВД то,защото така и немога да си направя хубав хранителен режим.

04.12.10
13:50

Прочети си старите теми и размисли.

04.12.10
14:34

какво да размисля,като сте научили това “НВД”,само него повтаряте.Неискам НВД,искам нещо различно

Мила

04.12.10
14:53

Ми щом повтаряме само ‘’НВД’’ в сайта има доста статии относно различните видове диети, подходящи за всеки типаж тяло...Незнам, защо всеки, който поиска съвет за диета си мисли, че тук някой му е длъжен да му състави такава... Запознай се със изданията в сайта относно РБД, въглехидратна ротация, ВМ-НВД и т.н.т. Още повече щом си се занимавал преди със фитнес, би трябвало да имаш някакви познания. Сигурна съм, че ако си избереш режим, изчислиш си ОКБ-то, съставиш си горе-долу някакъв хранителен режим, след това го постнеш тук, ще има мн. хора, които биха се отзовали и биха ти казали къде са ти евентуалните грешки.Помогни си сам, за да можем и ние да ти помогнем.
Успех

От кратката ти ‘биография’ следва, че напоследък си се хранила с над 1000ккал отгоре на нормалното и нужно за теб. Сега искаш диета, която да ти дава -500ккал на нормалното и нужно за теб. Т.е. искаш изведнъж да скочиш с поне 2000ккал разлика. Което ще доведе до загуба на няколко кила първите седмици, които, за съжаление, няма да са предимно мазнини. Окуражена ще намалиш още повече храната, смятайки, че така по-бързо ще изгориш останалото... И ще свършиш по-тежка, с повече мазнини и с по-лошо здраве, отколкото си сега.
Затова моят съвет е да не мислиш за диети, а да започнеш леко и постепенно да се храниш с ХУБАВА храна в ПОДХОДЯЩИТЕ КОЛИЧЕСТВА. И някаква физическа активност, която ти доставя удоволствие. Чак след време може да пуснеш цикъл от няколко седмици с диета с отрицателно ОКБ, но първо влез в релси. Това е бавният път, който води до постоянно по-ниски килограми и по-висока жизненост. Бързият път го засегнах по-горе.
Е, накъде ще поемеш?

04.12.10
22:30

Orange,нямам за цел тези килограми да ги сваля за 1-2 месеца...Все пак съм ги качвал доста повече време,просто се надявах да намеря някой който да ми предложи добра диета без обратен ефект.Търпелив съм,имам за цел да смъкна 10 кг до началото на май месец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1