Технически въпроси

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.11.10
12:15

Браво, браво, бързи сте

30.11.10
12:23

писали сте по проблема зачекнат от мен :)
за триене

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 30.11.10 12:24.

emzo, за да потвърдим само - може ли да се логнеш отново?

30.11.10
12:29

когато се пише ,в някоя тема да се оцветява ,а не да стой само в колко е писан коментарът нищо не се разбира така ...

30.11.10
12:29

Преди малко си въвеждам мерки и всичко както си му е реда, а сега флизам в профила и ми показва “Няма въведени данни.”. Е, какво да правя ?

върнете стария форум ;( ;( ;(

Мнението беше редактирано от river на 30.11.10 12:30.

30.11.10
13:20

казано от Димитър Михайлов на 30.11.10, 12:26:

emzo, за да потвърдим само - може ли да се логнеш отново?

Проблеми с логването нямам, но като затворя браузъра, който и да е той, при повторно отваряне, ника ми горе изчезва.
Съответно няма цитат, няма редактирай, няма нищо, а си поствам нормално.

Като дам изход и се логна наново няма ядове.

30.11.10
14:39

Значи понеже с брат ми имаме различни профили и той като влезе в неговият и напише коментар излиза през моят профил.

30.11.10
14:42

Същия проблем като на @emzo имам :(

30.11.10
15:50

Сега е така:

30.11.10
15:54

p.s. head_hunter не може да се логне , искало му да си смени потребителското име.

30.11.10
16:04

Бързи сте! :) Вече са се появили иконки, обозначаващи дали има теми с непрочетени мнения в раздела! Браво! :) Сега остава и вътре в разделите темите с непрочетени мнения да се отличават и всичко ще е на шест! :)

казано от emzo на 30.11.10, 15:54:

p.s. head_hunter не може да се логне , искало му да си смени потребителското име.

Да, но това е само слъг-а, който се ползва тук: http://shapie.bb-team.org/headhunter (например). Не става въпрос за публичното.

казано от Стели на 30.11.10, 14:39:

Значи понеже с брат ми имаме различни профили и той като влезе в неговият и напише коментар излиза през моят профил.

Стели, моля да проверявате, дали сте излезли с единия акаунт, след това дали влизате с другия. При ползване на два акаунта от един компютър (и особено с опцията за запомняне) е напълно възможно да се случи случилото се. :)

30.11.10
17:32

казано от Димитър Михайлов на 30.11.10, 16:53:

казано от Стели на 30.11.10, 14:39:

Стели, моля да проверявате, дали сте излезли с единия акаунт, след това дали влизате с другия. При ползване на два акаунта от един компютър (и особено с опцията за запомняне) е напълно възможно да се случи случилото се. :)

Ами не излиза ми от профила всичко както трябва праща го да влезе в неговият пише си мейла паролата влиза си в профила обаче като напише и излиза през моя профил коментара.

1. Защо вече не може да има линк в сигнатурата?!
Някои потребители обаче все още имат линкове?

2. Също така поста излиза с иментат ами, а не с псевдонима, който съм  въвел, въпреки, че съм сложил отметка на “Ще използвам псевдонима си вместо име и фамилия в BB-Team и Shapie.”

3. Вчера си въведох доста “интереси”, а днес полето е празно.

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 01.12.10 09:59.

01.12.10
12:06

И моля те от банера махни кръглите изруди които крещят нещо на английски, че ще ми скъсат нервите скоро...

казано от Freelancer на 01.12.10, 09:55:

1. Защо вече не може да има линк в сигнатурата?!
Някои потребители обаче все още имат линкове?
2. Също така поста излиза с иментат ами, а не с псевдонима, който съм  въвел, въпреки, че съм сложил отметка на “Ще използвам псевдонима си вместо име и фамилия в BB-Team и Shapie.”
3. Вчера си въведох доста “интереси”, а днес полето е празно.

1. Редакция на сигнатурите предстои да бъде направена. Взехме решение да ги опростим до ниво на чист текст, тъй като това е реалният им смисъл, а и няма да изкушава ползването на акаунтите не по предназначение.

2. Направихме корекция, благодаря за констатирането.

3. Проверяваме при какъв случай може да се е получило.

@Madboy, рекламите се зареждат от нашите партньори, затова не може да реагираме веднага, но ще сигнализираме за банера.

01.12.10
14:32

Нещо по моя въпрос ?

Писах и в другата тема, ама нали съм си нахален... :)

Функцията Ignore не работи съвсем коректно - мога да игнорирам администратори и модератори... еми... не е редно да имам тази възможност! Когато поискам да игнорирам някой от тях получавам съобщение “Грешка някаква” и въпреки това функцията сработва. Май с игнорирането на нормалните потребители функцията работи добре. Същото важи и за съобщенията - ок, трябва да мога да изключа възможността да получавам такива от други потребители, но не и от модераторския/администраторския екип.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.12.10 14:48.

01.12.10
14:34

@Madboy - firefox + adblock и ще се учудиш колко е приятно интернет пространството без реклами !

Стели, Кольо, ще помоля да пробваме двете неща, като обновим версията. Ще пиша допълнително за нея.

Моля също така, при персонални проблеми с акаунтите, да ни пишете на webmaster@bb-team.org, за да може индивидуално да ги разрешим. Тук ще се загубим в превода скоро. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 01.12.10 15:45.

01.12.10
18:54

казано от Димитър Михайлов на 01.12.10, 15:37:

Стели, Кольо, ще помоля да пробваме двете неща, като обновим версията. Ще пиша допълнително за нея.

Моля също така, при персонални проблеми с акаунтите, да ни пишете на webmaster@bb-team.org, за да може индивидуално да ги разрешим. Тук ще се загубим в превода скоро. :)

Писах на мейла за проблема.

01.12.10
19:55

Само аз ли не мога да си редактирам мненията?

казано от Anelia на 01.12.10, 19:55:

Само аз ли не мога да си редактирам мненията?

Anelia, моля да погледнеш този пост.

03.12.10
20:09

Кога ще се обнови системата ?

KD

04.12.10
16:59

какво стана с print бутона на статиите :(

казано от Kris Dimitrov на 04.12.10, 16:59:

какво стана с print бутона на статиите :(

В предишния си вариант не работеше достатъчно добре, съдейки по обратната връзка, която получавахме. Подготвили сме алтернатива, която ще пуснем през идната седмица.

казано от EDGE на 29.11.10, 15:14:

..ам не знам дали му е тук мястото да коментирам, но в раздела за състава на храните и по-точно на ядките са дадени 255 кал. за почти всички видове. Ако бъркам аз нещо, моля да ме извините :).

EDGE, направихме необходимата промяна. Извинявай, че не съм се отзовал по-рано.

05.12.10
13:13

Здравейте, дано да пиша на точното място! От два дни направо съм луднал с форума. Ще се опитам да напиша всички прблеми. Като начало почти невъзмжно ми е да се логна. Макар и да съм постоянно в списъка на он-лайн потребителите, едвам успявам да напиша и едно мнение. Когато отворя сайта, понякога горе в дясно се изписва ‘Здравей посетителю!’ но отстрани седи бутонът ‘Изход’? Или пък се изписва ‘Здравей FaceOff!’ а отдолу седи бутонът ‘Вход’? Дори и когато се изписва ‘Здравей посетителю’ и би трябвало да не съм логнат виждам ‘моите теми’. Когато съм логнат само в 10% от времето виждам бутоните ‘нова тема’ или ‘отговор’, но дори и тогава нямям бутонът ‘цитирай’? Ако след много опити все пак успея да напиша коментар във форума, като кликна на ‘изпрати’ ми излиза съобщение, че страницата изисква регистрация, и едва след няколко опита успявам да изпратя съобщението... В повечето случаи, когато опитам да се логна, излиза съобщение ‘станицата, която търсите не съществува’

Тъй като въпросите стават все по-персонални и свързани с личните акаунти, за да може да отговорим адекватно на всеки и да не се изгубим в превода из темата, моля при проблем да пишете на webmaster@bb-team.org, като посочите потребителското си име и къде има затруднения.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1