04.12.10
16:36
здравейте, знам че ще ми кажете, че в сайта е пълно с теми за покачване на тегло но и е пълно с безполезни теми и не ми се търси просто....та по темата...
искам да кача малко килограми но до сега “безразборното” хранене не ми помогна...тоесто ям каквото мога и когато мога и колкото мога...но се усетих че така няма да стане...затова ми трябва хранителен режим...знам че трябва да ям много месо, картофи, ориз и т.н. но да ги ям когато ми скимне..не помага...та ако може да дадете някой примерен хр. режим...и си взех гейнър та да попитам кога е най-добре да го пия ? всеки ми казва различни неща....
П.С. на 13 години съм 50 кг. 165 см.
очаквах такива коментари :)
та какво лошо има в това ? не е ли по-добре да си ходя на фитнес и да “заякна” от колкото да седя по цял ден пред компютъра и да негъвам чипс ?
04.12.10
17:14
По ника ти от сега мога да ти кажа, че цъкаш цс :D Иначе не мисля, че ти е рано.. мятай са :)
попринцип братовчет ми е с този ник и играе цс с него...просто не ми се мислеше ник да напиша и го написах :) аз цс веднъш на месец да се съберем с фр-та да играем в някоя зала...аз попринцип игри не играя :) може вечер като няма какво да правя да дръпна някоя да релаксирам малко (rofl) ама йаде по темата някой ? :D
Взел си гейнър, боже...Ти в залата стъпвал ли си?Тренираш ли или просто искаш да надебелееш?
Аз не видях да пишеш че тренираш, как тренираш и от колко време тренираш.А колкото до тва дали съм малоумен-направо ТЪП!
значи от колко време тренирам точно немога да ти кажа, ще те излъжа но приблизително 3-4 месеца, първо тренирах 4 от 5, 1-2 месеца (не съм сигорен точно колко) колкото да ми заякне тялото и после тренйора ме пусна 3 от 5 с няква нова по-натоварена програма...
05.12.10
13:20
Не искам да те лъжа,затова ще ти кажа какво смятам аз-наистина ти е рано за такъв тип тренировки.Особено пък за хранителни режими и добавки.Не само тренировките са натоварващи физически,но и храненето също натоварва психически(ако се ограничаваш прекалено много или мислиш само кога да ядеш).На твоята възраст не ти трябва нищо подобно,а друг е въпросът,че и дори всичко да е на 6,пак няма да има желаният от теб ефект.Най-доброто,което може да направиш е да почетеш в интернет за спорта или да си купиш някоя книга,за да се подготвиш и да имаш представа,когато започнеш да тренираш след 1-2 години в зала.РАзбирам,че си ентусиазиран,но засега ти е достатъчно да правиш 3 кръгови тренировки седмично у вас,да избягваш боклуците и праите от гейнъра да инвестираш в някой дъмбел.
При въпроси-питай,ще ти се отговори,но засега си избии залата от главата.
Едит:Ако се интересуваш,ще напиша какво според мен ти трябва за едни тренировки вкъщи и как трябва да е храненето ;)
Мнението беше редактирано от az100yan на 05.12.10 13:25.
и кво да правя с дъбмелите ? да си ги дигам.... ? нищо няма да направя с тях...то ми идват келеши 4 клас в фитнеса...питах тренйора и той ми каза че не съм малък за фитнес...омг...той е бил бивш култорист и е бил на 4-то място в БГ....та се чудя кой да послушам ? някъв тип от интернет дето е на 16 години или бивш култорист...тез тренировки в къщи...90% от хората се отказват...мога да си дигам само дъмбелите и да си направя едни лицеви опори...мани тез простотий...
абе келеш *** като не те интересува какво ти казваме недей писа тука !!!! прави каквото ти казва трениьора и дано след 5 години да ти е увреден целия скелет.
05.12.10
15:21
Абе бавен,защо ли въобще ти даваме съвети тук,явно си по-знаещ от нас,но както и да е...
Само един съвет-на тренъора ти не му дреме на ташаците за смърфове като теб,просто гледа да цоца парички,за да може чат-пат да си позволи някаква химийка.
Вземи си буквар и се научи да се изразяваш и пишеш правилно.
Хората му казват какво е най-добре за него,той с лошо тръгва.Има прекалено много неща да научиш и осъзнаеш,но явно ще е по трудния начин.Троши си главата,твоя си работа.
Дори и да тренираш като животно, ще ти е много трудно защото тялото ти все още не произвежда много-много тестостерон...
лично мнение...
Ае както ти казаха, хвърляй се.Тренирай, не прекалявай и гледай да се храниш както трябва.Самочувствието много да не ти се вдига, че няма значение дали тренираш или не, някой дето е 30 пъти по-слаб от теб ще те прави за 2 стинки.Просто ти давам съвет, да не ядеш боя от малък.Успех, бъди постоянен и не бързай, само това мога да ти пожелая!