04.12.10
15:00
Антакаа.. ясно ми е действието на сметаната върху тестостерона, обаче никога не съм се интерисувал кога точно трябва да я ям (ако има някакво значение въобще..) и реших да се обърна към вас ИФББ Прота :D :)
04.12.10
17:37
Какво е действието вурху тестостерона?:)
:D :D
Влиянието и върху собственото производство на тестостерон е особено силно, но само в комбинация с ягоди и гадже в спалнята..
Яж я смесена с изварата преди лягане - така ще се забави усвояването на белтъка. Не зная какви очаквания имаш относно тестостерона, но на мен ми идва на ум само факта, че приетият холестерол, преминава през 15-ина реакции и се преобразува в тестостерон. По-подробно най-вероятно Владо Недков би обяснил това преобразуване.
05.12.10
00:03
Принципно от повечето холестерол се увеличава производството не тестостерон, ама една сметана няма да помогне.Аз ям сметана за енергия.Комбинация сметана с мед преди тренировка ме изтрелва колкото един азотен буустър.
05.12.10
00:30
Доста фейлърски коментари :D особенно последния .. както и да е.. доколкото съм наясно храни като сметана, масло, бяло месо и др. спомагат за увеличаването на тест. нива... не ми е ясно колко точно, но иронизиращите коментари май не се получиха оО Мишо, ако искаш си бий едно сустанонче и се радвай :)
Очаквам мнението на Владо Недков.
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 05.12.10 00:33.
Принципно холестерола участва в синтеза на тестостерона. Затова и при стероидни цикли трябва да се намали приема на холестерол (и да се увеличи приема на белтъчини), защото той става излишен и започва да се отлага по стените на кръвоносните съдове. Има някакво минимално количество холестерол на кг/т.т. който е необходим за този синтез, но според мен увеличаването му не води до по-висок синтез на тестостерона.
05.12.10
15:20
Като знам сметаната в магазините каква е, по-добре не си я купувай изобщо!
казано от radostin radev на 05.12.10, 15:20:
Като знам сметаната в магазините каква е, по-добре не си я купувай изобщо!
Така е. Ако имаш възможност я взимай от мандра.
05.12.10
19:48
Не въпроси, а отговори.Казах ти ги накратко, но като не вдяваш, си е твой проблем.Какво лошо видя в комбинацията сметана и мед, стига и двете да са от натурални качествени източници.А краткия отговор, стига наистина да е сметана, влияе върху тестостерона.Мазнини - Холестерол - Тестостерон.Но същия ефект би имал и от мазнините от рибата, зехтина, сланина и масло.