Стак за маса кажете какво да добавя(заменя).

04.12.10
01:47

Тъй като съм решил след нова година да започна малко по усърдно работа във фитнеса , искам да ви попитам дали избрания от мен стак е добър.
Дайте мнения за продуктите (ако сте ги ползвали) и евентуално ако имате забележки по тях дайте и заместители.
fitneshrani.com/mega-kre-alkalyn-80-kapsuli/ - Mega Kre Alkalyne
fitneshrani.com/scitec-100-whey-isolate-4kg/ или fitneshrani.com/100-whey-gold-standard-5lb/
fitneshrani.com/big-bang/ - за бустера не съм сигурен до колко е добър
fitneshrani.com/bcaa-express-500gr/ или fitneshrani.com/mega-size-bcaa-1000-400-kapsuli/
Витамини взимам главно от аптеката разтворими (може би защото майка ми има аптека и са ми един вид без пари :) нали все пак трябва да се правят някакви икономии)
Та кажете какво още трябва да добавя към купчинката медикаменти (или да заместя) ако е необходимо.
:)(nlick)

04.12.10
10:54

Относно протеина вземи си този на Scitec и го пий без да го пестиш много по добре е като цена а и лично аз съм доволен от него. Сега сигурно ще започнат нападките как може да сравнявам Gold Standart с някви си Scitec ами пийте си скъпия протеин и плащайте за надписа.
Буустера специално аз мислех да си взема също BigBang но намерих само негативни отзиви за него по това време та бих ти препоръчал да се насочиш към друг гледам сега JAck3d е на добра цена.
Креалкалина сега авера го пие и не виждам кой знае какъв ефект вика че уш качил малко силата aма като го гледам слабичко пробвай монохидрат ако досега не си аз съм много доволен от него.

Мнението беше редактирано от Stan на 04.12.10 12:09.

04.12.10
14:56

И аз наистина си мислех да взема на Scitec , но се разубедих всички казват че ГС бил мн. добър.
Относно JAck3d ще се радвам , ако още някой даде мнение.
И щом тоя кре алкинин не струва даите някои заместител.
Към тоя стак трябва ли да добавя още нещо ?

04.12.10
15:20

Може да добавиш някакъв интра продукт.

04.12.10
15:27

animall - стака е добър като цяло.
БЦАА гледай винаги да е на прах, защото дозата е 15-20 гр на ден, така че Optimum отпада тук.
Big bang - скоро привърших 1 кутия, доволен съм като цяло от него, енергия - доста, сила и напомпване - добро. Тези, които не са доволни може би не знаят че реалната доза е 2 мерни лъжици, а не 1 както пише на етикета.
Като ИНТРА продукт, може да добавиш IntrAbolic - в момента е на коледна цена .
Ако не си ползвал креатин досега, може да пробваш (започнеш) с монохидрат, погледни в сайта от който си дал линковете на марката XXL има 1 кг креатин монохидрат за 40 лв. Или може да пробваш пак на Сайтек монохидрата 500 гр за 24 лв.
Направи си една добра диета, яж 5-6 пъти на ден, приемай достатъчно въглехидрати и ще извлечеш максимума от добавките.
Поздрави

04.12.10
15:37

Взимаш протеин Scitec , BCAA Scitec , Intrabolic и Jack3d и си силата на тока :)  Цените в момента са им доста изгодни ...

04.12.10
17:35

Благодаря за обстойния отговор като гледам маи ще взема
Intrabolic - fitneshrani.com/intrabolic/ ako e tova za koeto govorite
Kreatin monohidrate - fitneshrani.com/xxl-creatine-monohidrat-1-kg/
BCAA scitec - fitneshrani.com/bcaa-express-500gr/
Big Bang - fitneshrani.com/big-bang/
Protein - fitneshrani.com/scitec-100-whey-isolate-4kg/ ==> 2 ili 4kg (v zavisimost ot sredstvata tui kato gledam dosta izleze okolo 350lvl+)

04.12.10
20:29

Ако си с по ограничени средства пропусни азота ( или си вземи друг ако на този реалната доза наистина е 2 лъжички нещо ми се струва че не е много на оферта) и си вземи по голямата разфасовка протеин той е по важен според мен.
Също бих ти препоръчал друг креатин за този нямам отзиви аз ползвам
fitness1.bg/scitec-pure-creatine-1-kilo/
същата работа но по тънка цена но не го видях в наличност в сайта който си посочил.
Не знам дали е позволено така да си пускаме линкове към магазини да не вземе да се сметне като реклама.

07.03.11
12:22

Момчета няма ли опастност от предозиране ако се пият буустера (Big Bаng) и креатин монохидрат?

Мнението беше редактирано от MaHgapuHka на 07.03.11 12:22.

08.03.11
12:04

Не знам защо всички подценяват витамините. За мен те са дори пред протеина. Стака ти е ок , но аз бих предпочел Jack3d пред BigBang ... на ме джакеда ми действа само с 1 лъжичка, така че имам 45 дози. Може и при теб да е така.

Мнението беше редактирано от summer_jam на 08.03.11 12:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1