29.11.10
22:01
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.12.10 16:55.
При отговор когато се натисне бутонът “Емотикони”, попъпчето се отваря, но при натискане на иконка в него нищо не се променя в полето за писане.
На мен дизайна ми харесва, но имам едно питане- има ли някаква индикация за дадена тема, че не е четена от мен или пък че има нови мнения- тоест да се разграничава от темите, които съм чел до последно, както преди бяха маркирани в жълто при нови коментари?
29.11.10
16:23
Mozilla.
Току-що се оправи при натискане на “обнови” 4-5 пъти.
————————————————————————————————————
Нещо което ми направи впечатление - при четене на статия или преглеждане на тема във форума когато натиснеш end отиваш на дъното на страницата, а не в края на статията или при последния пост от темата и така се налага да връщаш нагоре.
Не знам доколко това може да се промени и дали на хората им прави впечатление.
Относно опцията “Дневник” която е под аватара на даден човек има ли възможност тя да бъде избираема? Тоест да можеш ако искаш тя да не фигурира под аватара и личните ти данни.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 29.11.10 16:27.
казано от CKOTA на 29.11.10, 11:34:
На мен дизайна ми харесва, но имам едно питане- има ли някаква индикация за дадена тема, че не е четена от мен или пък че има нови мнения- тоест да се разграничава от темите, които съм чел до последно, както преди бяха маркирани в жълто при нови коментари?
И аз имам същия въпрос,изключително неудобно е ако липсва тая индикация...
В изгледа на разделите когато в дадена тема последният коментар е от текущия ден, се изписва например ”Последен коментар от Boby_ на преди 2 часа, 8 минути” . Това “на” трябва да се вижда, само когато датата е различна.
Непрочетени подраздели ми ги показва в кафяво, а самите теми в тези подраздели си стоят черни, как да се ориентирам кое съм прочел и кое не?
Дизайна е много як, поздравления! Не знам дали тук е правилното място да задам въпросите си, но все пак. Как се става последовател на някого? Модула със съобщенията ми не работи и не виждам голяма част от аватарите.
Изглежда много добре сега. Значи в новия вариант няма да има “постижения и резултати”,там за лега и другите. И няма да има обща галерия с коментари. Или аз не ги виждам.
30.11.10
20:36
Хммм... Функцията Ignore не работи съвсем коректно:
- когато поискам да игнорирам някой получавам съобщение “Грешка някаква” и въпреки това функцията сработва.
- мога да игнорирам администратори и модератори... еми... не е редно да имам тази възможност! :D
Момчета работите ли поне върху това да се различават темите вътре в разделите - коя е прочетена и коя не ? :(
30.11.10
23:06
казано от mantodeus на 30.11.10, 22:26:
Момчета работите ли поне върху това да се различават темите вътре в разделите - коя е прочетена и коя не ? :(
Да, както споменах и в тази тема, предстои да пуснем версия 7.0.1.
Може да не се занимавате с бутоните при Макстон и без това едва ли много хора го ползват.
Аз сега си качих последната Опера и сайта върви перфектно.
Не съм ползвам Опера от няколко години и мисля да го пробвам известно време, изглежда ми добре.
Сега установих, че не работят емотиконите, прозорецът с тях излиза но самите емотикони не реагират (пък и е крайно време да ги смените с нови емотикони)
01.12.10
15:46
Отбелязахме при прозореца с емотиконите един недъг, но за тяхната смяна - ние го направихме сравнително скоро. :)
01.12.10
20:27
Предполагам, че редакцията (невъзможността й) е свързана с падането на акаунта при няколко частни случая. Ще пиша пак, като обновим системата, за да тестваме.
Модула със съобщенията ще го пуснете ли скоро?
P.S. Сега видях в една друга тема, че този проблем е засегнат и ще бъде оправен скоро.
Мнението беше редактирано от mosfet на 02.12.10 18:25.
03.12.10
09:22
Има ли начин когато пиша мнение във форума бутончето за смяна на клавишната подредба (кирилица БДС - фонетична кирилица - латиница - изключено) да НЕ се превключва при натискане на съответната клавишна комбинация от клавиатурата?
Има ли начин да се направи така, че са не се налага да се логвам непрекъснато (т.е. сайтът да ме запомни в рамките на една сесия)?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.12.10 09:26.
Като маркирам “всичко като прочетено” , и после натисна “нови теми” , пак ми излизат всички 6 страници....
пп. аватара ми е изчезнал...и пише че имам само едно мнение...
Мнението беше редактирано от debelia на 03.12.10 10:14.
03.12.10
11:12
Вързах си акаунта с Facebook, има ли начин засега да се върне обратното?
Много странни неща се случват с акаунта ми, както съм логнат изведнъж се оказва, че не съм като кликна върху акаунт, се появява снимката на акаунта ми, след няколко часа не-използване се получава log-out и трябва да влизам отново, не ме помни нито вкъщи нито в офиса и става много досадно постоянно да се логвам, с емотиконите също няма никаква промяна и практически са неизползваеми.
03.12.10
12:20
@debelia, в “нови теми” листваме последните такива, за да може да са винаги под ръка - не ги скриваме в зависимост от статуса на прочетените мнения.
@Георги, в какъв смисъл да се върне обратното?
@Valdis, оправените емотикони с още няколко ремонтирани елемента ще бъдат качени в малките часове, за да не спираме целия сайт. Диагностицирахме причината за акаунтите и ще направим подобрения пак през малките часове този уикенд.
Благодаря за информирането на всички. Още малко ни остана да стабилизираме цялостната система.
03.12.10
17:11
Да не е обвързан с facebook.
На коментарите под снимките няма месеца в който са написани. А само дата,година и точния час. И освен това някои снимки се виждат само наполовина и по-малко.
03.12.10
21:30
@Георги, най-сигурен начин е да изключиш приложението в твоя фейсбук профил. Така хем ще запазиш записа си за следващо включване тук, хем по никакъв начин той няма да се ползва в профила ти.
@Миро, благодаря за информацията - включено е в предстоящото обновяване идната седмица.
03.12.10
22:21
Не знам дали правилно се ориентирах:)
защо всеки път като отворя даден дневник, ми показва 1вата, а не последната страница? :)
аз съм veronique. влезнала съм си в моя профил, горе в дясно си пише “здравей, вероник!”, стои си и моят аватар, но както виждате мнението ми излиза с акаунта на брат ми
какво може да е:)
Мнението беше редактирано от bacarkata на 04.12.10 10:20.
Бьгав сам и как се слагат емотикони?
Мнението беше редактирано от vatman на 04.12.10 10:31.
04.12.10
10:44
Има технически проблем, който друг потребител сподели, когато от един компютър се влиза с повече от един акаунт. Този уикенд правим няколко теста за причината и ще обновим. Само бъди сигурна, че излизаш напълно от акаунта, преди да се логнеш с другия. :)
@vatman, над полето за коментар има оранжев бутон “емотикони”.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 04.12.10 10:44.
добре ще чакам :)
новият форум много ме забавлява :)))))))като малките деца съм
04.12.10
20:02
Във facebook никъде не фигурира приложението на бб-теам. Проблема е че при всеки опит да вляза в сайта ми иска парола и име с причината, че има технически проблем с връзката към facebook. И трябва всеки път да си въвеждам името и паролата.
@Георги
И аз си свързах акаунта с ФБ още в първия ден,и веднага реших да го неактивирам.Не помня какво правих,но бърниках по акаунта си в бб-тийм и се получ.Пробвай,трябва да стане по някакъв начин :)
04.12.10
20:49
Явно не виждам това което ти си направил. Много пъти минах всички менюта, но не го намирам.
А пък го активирах без да искам, защото изобщо не съм фен на facebook.
04.12.10
22:26
veronique (Ivan :)), моля да опиташ да се логнеш отново, за да видим, дали се е оправило вече при теб (т.е. излез с Ivan, влез с veronique).
Жоро, нека проверим нещо с връзката към Facebook и пак ще пиша. На моменти не ни изпраща сигнал навреме, поради което виждаш тази грешка.
Няма ли някаква опция темите, както в момента са разделите, да бъдат отбелязвани по някакъв начин за нови мнения? Питам конкректно за дневниците и защо постоянно като затворя сайта, после пак иска да влизам в профила?
05.12.10
11:55
Току-що пак стана номера с facebook.
проба проба
ПП: греда
:D
Мнението беше редактирано от bacarkata на 05.12.10 15:19.