Мнение за хардкор продукт

04.12.10
19:29

Момчета,имате ли някакви мнения и коментари за продукта  “HEXAGHEN” ? Или ако сте ползвали някакви други подобни продукти и сте останали доволни да препоръчате нещо.На 30 години съм 181см. 88 кг.Нещо добро и качествено за ММ си търся по принцип.

IS

04.12.10
19:42

Продукта,за който питаш предполагам е стероид.Не знам да ли си запознат,но всеки стероидните рецептори са различни.Насищат се също различно,мисълта ми е,че ако Иван е качил 6кг. с 2 ампули Ретаболил,ти може нищо да не качиш.Потърси в българските списания схеми за стероидите,поне са писани от хора с  голям опит и стаж,а не съвети от 15-16 годишни пишоци.

04.12.10
20:34

@Ивайло Стефанов,моля не давайте отговори на предположения.Не е особенно сериозно ;)

Към автора - Александър Маринов мисля изпозлва в момента Хексаген,виж в дневника му ;)

04.12.10
21:07

казано от tra^la^la на 04.12.10, 20:34:

@Ивайло Стефанов,моля не давайте отговори на предположения.Не е особенно сериозно ;)

Към автора - Александър Маринов мисля изпозлва в момента Хексаген,виж в дневника му ;)

Търсих но неможах да намеря нищо в дневника на Сашо.Мерси все пак :)

04.12.10
21:25

Пиши в дневника му и го питай как го е усетил.Сигурен съм,че го позлва ;)

Мамка, тоя бутон препоръчай много ме дразни :D

Отзивите са малко, това не е стероид.Поразрови се из форума.

05.12.10
10:24

fitness1.bg/muscle-meds-hexaghen/    Ето това е продукта от които се интересувам .

05.12.10
10:32

При Александър Маринов този продукте не проработи както и другата добавка от Muscle Meds

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1