Мнения относно стероиден цикъл!

Темата е заключена.
C_

20.04.05
17:49

Здравейте момчета бих искал да чуя мнението ви относно следния цикъл?
1сед.-200 мг дека /250мг. Сустанон
2сед.- 150мг дека/250мг. Сустанон
3сед.- 100мг дека/250мг. Сустанон
4сед.- 50мг. дека/250 мг. Сустанон
5сед.-30 мг Станозолол/250 мг Сустанон
6сед.- 40мг. Станозолол/100мг.Примоболан Депо
7сед.- 40мг. Станозолол/100мг.Примоболан Депо
8сед. - 30мг.Станозолол/100мг.Примоболан Депо
9сед. - 20мг. Станозолол
На 23 години сум,ръст 188,тегло 111кг.Това няма да ми е първи цикъл и съм наясно кави протектори и антиестрогени да вземам.
Чакам мнения :D :wink:

20.04.05
18:13

ами не сам чак толкова на ватре ама ми се струва добра

21.04.05
22:10

Без да се впускам в мнения.Ще ти кажа много рязко тръгваш и много рязо спираш.В един цикъл трябва плавно да се влезе и плавно да се излезе иначе,се стресира организма и се губи добрия ефект

22.04.05
08:31

[quote author=“jay cutler”]Без да се впускам в мнения.Ще ти кажа много рязко тръгваш и много рязо спираш.В един цикъл трябва плавно да се влезе и плавно да се излезе иначе,се стресира организма и се губи добрия ефект

Много добре е направен цикъла!
Почва с високи дози да стресне рецепторите и намаля, за да не ги “запуши” твърде рано! Точно навреме сменя химията, за да не спадне от намалената вече чувствителност към деката и сустанона! Мисля, че ще останеш доволен от този цикъл - качествена маса + качествена сила! Ще се повиши и кръвния поток - малееее какви помпи ще стават!
Успех пич! Ако не те домързи, кажи какво си постигнал!

Той хубуу ще стресне рецепторите, ама май и жлезите ще стресне с директна висока доза, без преход?

22.04.05
10:28

Ми C_Walker , какво да кажа? Ти си знаеш , ма не ми е ясно,защо ще зобиш?В момента си доста добре :wink: И кога успя да събереш пари за химия ве калпазанин :?:  :lol:

П.П. Младежа (C_Walker) ми е приятел и е много навътре в нещата!

C_

22.04.05
13:14

Не смятан,че започвяам твърде рязко ! 200 мг. Дека си е напълно нормална доза , а ако започна с по-малка доза и я увеличавам ефекта ще е нулев докато не достигна по - веисоките дози (200мг.).
Искам да чуя мнението ви по следния въпрос : ще съм на НВД по време на цикъла и смятам да взимам клен и е/к/а. Та въпроса ми е кога да включа след 6-тата седница кога съм само на “мека химия” , или след цикъла.

П.П. Bossalini what up CUZ!!!!!!!! Аве едни слухове се носят за теб - 49 ръка ! Верно ли е ? 8)

22.04.05
15:09

Ами специално за клена мога да те посъветвам като свършиш цикъла тогава да го почнеш! Тва е защото след цикъла катаболизма ти ще скочи до небесата, а клена е много силен антикатаболик и много ще ти помогне в запазването на резултатите!
За ЕКА - може още 6-тата седмица (даже ще е добре), само да не ти е висок естрогена, щот туй сърце ней за един ден :wink: !
Успех!

C_

24.04.05
19:42

Ами смятам да се откажа от ефедрина,евентоално след два-три месеца , ако иманужда. Колкото до естрогена ще използвам Провирон за смъкна нивата му.
Благодаря ви за мненията!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1