за царевичния чипс...

AU

21.04.05
11:29

как смятате—ако човек залага на ВВД-то в периода на качване на маса, дали е ок да се подкрепя редовно с по една Тортила на ден, примерно...? Аз съм гига-фен на царевичния чипс и преди да почна да тренирам унищожавах по сумати пакети на седмица а изобщо не ми се отразяваше на килограмите, което ме навежда на мисълта, че май е доста по-малко мазен от картофения.
И като се има предвид, че страшно засища, може ли примерно да минава за някое от междинните храненета, че иначе хич не мога да ги докарам до 5-6 :?

21.04.05
13:10

Не бих те съветвал да ядеш чипсове, каквито и да са.

21.04.05
16:50

[quote author=”Петко К”]Не бих те съветвал да ядеш чипсове, каквито и да са.

И аз. Не познавам още човек, който да е умрял защото не ги яде. :lol:

AU

22.04.05
11:11

TEHKC :D

KU

23.04.05
00:12

Чипсо е ного вреден,защото е пържен,а Острева каза да избягваме пърженото ! Острева винаги е права :)

AU

23.04.05
18:15

[quote author=“tpd”][quote author=”Петко К”]Не бих те съветвал да ядеш чипсове, каквито и да са.И аз. Не познавам още човек, който да е умрял защото не ги яде. :lol:

...а с Bake Rolls-овете как стоят нещата? Моля ви не ми казвайте, че трябва да спирам и тях  :cry:

KU

23.04.05
19:17

Бейк Ролса е ного вкусен.Той е като препечени лебчета.Яж ги :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1