04.12.10
14:45
Кой от изброените бърнари е най-ефективен:
ALR INDUSTRIES - HYPERDRIVE ,
USP LABS - OxyELITE Pro ,
NUTREX - LIPO 6 BLACK ,
ANIMAL CUTS.
P.S Имам малко подкожни мазнини, но все пак ги имам. Искам да ги изчистя и да направя релеф!
Темата беше редактирана от Bocko на 04.12.10 14:50.
Всичко е относително, пил съм Animal cuts и съм много доволен от него.
Сега модерен и на добра цена е Oxy Elite Pro, за първи ден го пия и до момента съм страшно доволен.
За другите два нямам мнение.
Мнението беше редактирано от armando на 04.12.10 17:21.
04.12.10
18:12
Липо - лайно
Кътс - лайно на квадрат
Окси - вероятно най-доброто в момента, не съм пил по-добро
Хипердрайв - много надежден изглежда
Заложи на сигурното, няма начин да не останеш доволен.
казано от Георги Рачев на 04.12.10, 18:12:
Заложи на сигурното, няма начин да не останеш доволен.
Няма такъв филм!
Ако имаше сигурно и действащо на всички и ставаше само с хапове в Щатите нямаше да има дебелаци, защото всички биха пили от НАЙ-ДОБРИЯТ фетбърнър и да станат манекени...
Дори и в този форум съм срещал негативни мнения за Окси Елит Про - всичко е относително, но при настоящите промоции си струва опита.
04.12.10
22:16
Окей, сам си отговори кое е по-добре Окси с 95% доволни, 5% недоволни (които гаранция са хора, които не правят реални промени в храненето си, а даже обратното - позволяват си повече с идеята, че пият магическо хапче) или Кътс с 5% доволни и 95% недоволни :)
Няма сигурно в тия неща, а още повече никога не можеш да си сигурен доколко отслабването е благодарение на бърнара и доколко на личните усилия.
От Animal Cuts познавам доста доволни също.
Четох някъде за едно изследване в САЩ - на 20 души им дават хапче, което няма абсолютно никакъв ефект, като им заявяват, че с него ще тренират повече, по-добре и ще отслабнат по-бързо... Ядат и се хранят наравно с други 20 души, които са без хапче. Благодарение на вярата, силното самовнушение или знам ли, но като процент тия с хапчето са отслабнали процентно повече.
PS. Oxy Elite Pro е спечелило наградата за най-добър продукт за отслабване на bodybuilding.com за 2010 години, преди това 5 години цар е било Lipo 6.
Мнението беше редактирано от armando на 04.12.10 23:00.
04.12.10
23:10
Ами сигурен съм, защото хапчето РАБОТИ, при някои хора може да няма никакъв прилив на енергия и т.н, това си е до персонален толеранс към стимуланти, но това не означава, че не засилва метаболизма и потенето, което е според мен най-силно изразеният ефект при употребата му.
За Липото съм съгласен, че е класика и е печелил години наред, но просто от липса на нещо по-революционно като това дето го спряха SX и очевидно по-слаби продукти като Окси. Сети се дали някога пак ще спечелят Липотата, просто използват няколко базови съставки, доказали се в такива начинания. А дали е Липо 6, 6x, Black, Woman, всичко е маркетинг.
Ako обичаш не слагай всички под общ знаменател !
Аз казвам, че Оксито не ми действа никак, а ти си мисли, че съм лейм и не зная как да се храня.
05.12.10
19:10
казано от emzo на 05.12.10, 17:15:
Ako обичаш не слагай всички под общ знаменател !
Аз казвам, че Оксито не ми действа никак, а ти си мисли, че съм лейм и не зная как да се храня.
+1
И при мен ефекта беше почти нулев...
И аз останах безкрайно разочарван от тва окси ,пък нека и мойта диета и тренировки да не са били на ниво......
08.12.10
09:29
Oпределено OxyELITE Pro. Няма по - добро тая година.
И аз залагам на Oxy-то, страшно добър продукт и постигнах много добри резултати с него.
17.12.10
23:37
Тези реклами за сваляне толкова са ви зомбирали, че си чакате с години да излезе чудотворен продукт и все си стоите дебели :(
18.12.10
13:52
Това се отнасяше за предишния епичен пост, който някой изтри и сега моят изглежда не на място :)