05.12.10
22:52
Решил съм след нова година да почна по усилиено да работя във фитнеса и ако може да дадете мнение за добавките на които съм се спрял и начина по който ще ги приемам и ако имате някакви препоръки да ги кажете.
Първо в рамките на 1 месец ще пия следните добавки:
Size On - по време на тренировка както пише на кутията и по същото време в нетренировъчен ден
jack3d - по 1 доза преди тренировка
ON 100 % Whey Gold Standard - в тренировъчен: сутрин и след тренировка ; в нетренировъчен: само сутрин
ON Casein - всеки ден преди лягане
ON Amino 2222 - в тренировъчен ден: 3 преди тренировка и 3 след тренировка ; в нетренировъчен ден: 3 след ставане
Витамини: Nature`s Way Alive - по 1 таблетка сутрин
CL Orange OxiMega Fish Oil - по 2 табелтки на ден
Scitec CoEnzyme Q10 - по 3 таблетки на ден
След това за пак около месец и нещо ще пия следните добавки и каквото остане от другите:
PhD Nutrition Pharma Gain - след тренировка
PhD Nutrition Methoxy-7-Test - по 3 капсули на ден както пише на опаковката
Muscle Asylum Project Muscle Whey Freak Fix - всеки ден след ставане
Най вероятно ще остане малко jack3d,а като свърши OxiMega ще продължа на ON Fish Oil по 2 дражета дневно тъй като имам останал
На края мисля да изчистя малко тъй като мисля че малко или много ще се омазня и съм се спрял на следната комбинация:
Muscletech Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix - по 2 на ден както пише на опаковката
Muscletech Whey Protein Hardcore - сутрин и след тренировка
ON BCAA 1000 - в тренировъчен ден: 5 преди тренировка и 5 след тренировка; в нетренировъчен ден: 2 след ставане и 2 преди лягане
По време на качването на маса ще имам стабилно хранене тъй като и то е от голямо значениер така че чакам мнение/забележка за избора ми.
06.12.10
06:46
казано от pepo0 на 05.12.10, 22:52:
Решил съм след нова година да почна по усилиено да работя във фитнеса и ако може да дадете мнение за добавките на които съм се спрял и начина по който ще ги приемам и ако имате някакви препоръки да ги кажете.
Първо в рамките на 1 месец ще пия следните добавки:
Size On - по време на тренировка както пише на кутията и по същото време в нетренировъчен ден
jack3d - по 1 доза преди тренировка
ON 100 % Whey Gold Standard - в тренировъчен: сутрин и след тренировка ; в нетренировъчен: само сутрин
ON Casein - всеки ден преди лягане
ON Amino 2222 - в тренировъчен ден: 3 преди тренировка и 3 след тренировка ; в нетренировъчен ден: 3 след ставане
Витамини: Nature`s Way Alive - по 1 таблетка сутрин
CL Orange OxiMega Fish Oil - по 2 табелтки на ден
Scitec CoEnzyme Q10 - по 3 таблетки на денСлед това за пак около месец и нещо ще пия следните добавки и каквото остане от другите:
PhD Nutrition Pharma Gain - след тренировка
PhD Nutrition Methoxy-7-Test - по 3 капсули на ден както пише на опаковката
Muscle Asylum Project Muscle Whey Freak Fix - всеки ден след ставане
Най вероятно ще остане малко jack3d,а като свърши OxiMega ще продължа на ON Fish Oil по 2 дражета дневно тъй като имам останалНа края мисля да изчистя малко тъй като мисля че малко или много ще се омазня и съм се спрял на следната комбинация:
Muscletech Hydroxycut Hardcore X Ignition Stix - по 2 на ден както пише на опаковката
Muscletech Whey Protein Hardcore - сутрин и след тренировка
ON BCAA 1000 - в тренировъчен ден: 5 преди тренировка и 5 след тренировка; в нетренировъчен ден: 2 след ставане и 2 преди ляганеПо време на качването на маса ще имам стабилно хранене тъй като и то е от голямо значениер така че чакам мнение/забележка за избора ми.
Препоръката ми е да не съсредоточваш толкова време/енергия/пари в добавките защото те биха добавили малко предимство в прогреса ти в сравнение с основните - тренировки и хранене!