06.12.10
14:49
С кое би трябвало да кача повече маса: 1-Size On и presurge unleashed 2- presurge unleashed и intrabolic 3- No Xplode и Cellmass? моля които е пробвал нещо от изброените суплементи да пише отзиви :)
06.12.10
16:53
Хах,между другото и аз се интересувам от комбинацията No-Xplode+Intrabolic+Cellmass
06.12.10
17:48
казано от Зангадор99 на 06.12.10, 16:53:
Хах,между другото и аз се интересувам от комбинацията No-Xplode+Intrabolic+Cellmass
ми брат можем да го почнем стака в едно и също време и да видим как ще се отразни на другия :) ако почваш този или подобен стак драсни ми ; )
06.12.10
17:48
та по темата някой друг нема ли да пише......
Вариант 3 е най-популярният по принцип ;) Ако добавиш и интрата съвсем добре.
06.12.10
20:20
Един глас за 2рия вариант :) Това бих избрал аз :)
06.12.10
20:43
казано от malkolud на 06.12.10, 17:48:
Учуден съм, че 30 сек. след този пост не пусна “Ама защо никой не пише”. От лявата страна има поле “редактирай” - ползвай го, че иначе това го приемам като опит да си държиш темата отгоре и действително ще е най-отгоре, но в кошчето.
Първо съпоставянето е излишно и наивно - на всеки действа различно. Това, което ще ти отговорят може при потребителите дали отговор да работи, а при теб при подобна интернет консултация?
Пиеш, сравняваш и си правиш изводите. Има недоволни мнения за БСН и ако беше ползвал търсачката, то щеше да си видял за какво става въпрос, но все забравям, че от ползването на търсачката боли.
Да се спрем на втората фирма АЕН - също има доволни и недоволни /виж последната част от предишното ми изречение/, но с разликата, че тук доста хора имаха, а може и да имат още изгода да ги хвалят.
Достатъчно ясен ли бях защо подобно сравнение е тъпо и необективно?
п.п. Като се колебаеш м/у два продукта на прехвалени фирми - смятай количество, брой дози и цена. Ако все пак още си на кантар - гледаш съотношението на съставките вътре и предценяваш. Ако не си наясно със съставките - четеш, а във форума и изданието има доста инфо по въпроса. /Последното е написано с помоща на бутона “редактирай” - жив съм и не ме е заболяло нищо от ползването му/
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.12.10 20:47.
07.12.10
07:15
казано от head_hunter на 06.12.10, 20:43:
Учуден съм, че 30 сек. след този пост не пусна “Ама защо никой не пише”. От лявата страна има поле “редактирай” - ползвай го, че иначе това го приемам като опит да си държиш темата отгоре и действително ще е най-отгоре, но в кошчето.
Първо съпоставянето е излишно и наивно - на всеки действа различно. Това, което ще ти отговорят може при потребителите дали отговор да работи, а при теб при подобна интернет консултация?
Пиеш, сравняваш и си правиш изводите. Има недоволни мнения за БСН и ако беше ползвал търсачката, то щеше да си видял за какво става въпрос, но все забравям, че от ползването на търсачката боли.
Да се спрем на втората фирма АЕН - също има доволни и недоволни /виж последната част от предишното ми изречение/, но с разликата, че тук доста хора имаха, а може и да имат още изгода да ги хвалят.
Достатъчно ясен ли бях защо подобно сравнение е тъпо и необективно?п.п. Като се колебаеш м/у два продукта на прехвалени фирми - смятай количество, брой дози и цена. Ако все пак още си на кантар - гледаш съотношението на съставките вътре и предценяваш. Ако не си наясно със съставките - четеш, а във форума и изданието има доста инфо по въпроса. /Последното е написано с помоща на бутона “редактирай” - жив съм и не ме е заболяло нищо от ползването му/
и тук не пропусна да се направиш на интересен... като някав господар ли се изявяваш в тоя форум... това не съм го написал изобщо с тая цел дори не ми е минавало през ума че ще ми стои отгоре темата... пФ какво ли ти обяснявам а и вече напрвих своя избор така че все ми е тая темата къде ще е в коша или не аа и да знам че при всеки е индивидуално с добавките но все пак просто ми се искаше да пишат хора които са ползвали посочените добавки а не които са чели като мен.... та горе доло да се спра на нещо коедо е с повече гласове ама както и да е то явно ако пита човек всеедно е напсувал някои така ще излезне още малко... ае с здраве : )
07.12.10
17:52
ми брат можем да го почнем стака в едно и също време и да видим как ще се отразни на другия :) ако почваш този или подобен стак драсни ми ; )
Съгласен съм,само зависи кои дати ще почваш? Дай skype да се разберем :) Че л.с-са бачка..
Мнението беше редактирано от Scary Movie на 07.12.10 17:53.
07.12.10
19:34
казано от Зангадор99 на 07.12.10, 17:52:
Съгласен съм,само зависи кои дати ще почваш? Дай skype да се разберем :) Че л.с-са бачка..
skype: malkolud1 ето :) ако тая вечер не съм вътре утре ще ти пиша : )
07.12.10
20:50
казано от malkolud на 07.12.10, 07:15:
и тук не пропусна да се направиш на интересен... като някав господар ли се изявяваш в тоя форум... това не съм го написал изобщо с тая цел дори не ми е минавало през ума че ще ми стои отгоре темата... пФ какво ли ти обяснявам а и вече напрвих своя избор така че все ми е тая темата къде ще е в коша или не аа и да знам че при всеки е индивидуално с добавките но все пак просто ми се искаше да пишат хора които са ползвали посочените добавки а не които са чели като мен.... та горе доло да се спра на нещо коедо е с повече гласове ама както и да е то явно ако пита човек всеедно е напсувал някои така ще излезне още малко... ае с здраве : )
Чудя се дали на толкова неграмотен човек трябва да се отговаря? Чудя се дали изобщо си разбрал какво съм написал? А осмислил ли си написаното? Можел си да четеш - похвално, а сега остава и да се научиш да пишеш. Какво си избрал ли - дреме ми на........! Въпроса е, че разни пубери цапат форума с тъпите си въпроси и когато човек търси нещо свързано с тези продукти ще попадне на теми от типа “Абе не съм пил точно това, но съм гледал един да пие”.
И не ти трябват добавки, а си купи това:
07.12.10
21:12
абе батка ти си бахти смешника за няква голяма работа се мислиш... Хах мечтата ми е на всеки като теб да му откъсна тиквата : ) ама тоя затвор ме спира пък и без вас ще е скука нема кой да ме разсмива ; ) тоя форум щеше да е мн по гот без теб ама кво да се прай всяко нещо си има косур ; (
07.12.10
21:14
Хахаха буквара бачка! Докато го ползвах порастнах с 4 сантиметра на височина за една учебна година ! :D
07.12.10
21:40
казано от malkolud на 07.12.10, 21:12:
абе батка ти си бахти смешника за няква голяма работа се мислиш... Хах мечтата ми е на всеки като теб да му откъсна тиквата : ) ама тоя затвор ме спира пък и без вас ще е скука нема кой да ме разсмива ; ) тоя форум щеше да е мн по гот без теб ама кво да се прай всяко нещо си има косур ; (
Познай какво спечели от коледната томбола с наградите :)
п.п. Оставаш си с мечтите ;) Със същия успех можеш да мечтаеш за ферари или да видиш гола жена извън нета ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.12.10 21:44.
07.12.10
22:07
хах ферари незнам но гола жена през вечер шибам :)