GreenMag

05.12.10
17:42

30 мин преди тренировка в 200мл. вода ли трябва да се пие ?

05.12.10
18:38

Толкова ли е трудно да провериш?Това е от онлайн магазин:

Начин на употреба : Една цяла доза преди тренировка или половината преди, другата половина след тренировката. Разклати преди употреба.

05.12.10
18:43

офф абе разбирач това ми е ясно,като е преди тренировка аз може и 1 мин преди да вляза в залата да го изпия.Айде като не ми даваш точен отговор да не пишеш.

HE

05.12.10
18:58

казано от brusakch на 05.12.10, 18:43:

офф абе разбирач това ми е ясно,като е преди тренировка аз може и 1 мин преди да вляза в залата да го изпия.Айде като не ми даваш точен отговор да не пишеш.

Я ама голям нервак ще дойдеш бе “разбирач”! Поредната тъпа тема с тъп въпрос!
Нещо на кутията да пише? Или те тея дето произвеждат добавки нищо не разбират?
Ето ти точен отговор:
Пие се през устата по указания на производителя.

п.п. Има и важна тема малко по-нагоре озаглавена “за начина на приемане....” на всичко отгоре е направена и важна да не вземе някой да я пропусне. Явно не е модерно и търсачката да се ползва.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.12.10 18:58.

05.12.10
20:40

Правилната употреба на креатин (какъвто и да е той) е веднага след хранене, в случая предтренировъчното или следтренировъчното, по твой избор.

05.12.10
21:53

Георги, може ли да се обосновеш или да покажеш някакви статии по въпроса, защото примерно
повечето производители пишат да се пие на гладно

06.12.10
08:01

Не пишат на гладно, а преди и/или след тренировка (в зависимост от формата) и единствената причина да не пише с храна е, че повечето употребяващи са дебили и не ядат преди и/или след тренировка и се шашкат, че продуктът няма да работи, което не е е така, но просто усвояването е по-добро с храна. Всеки тренъор (който разбира, защото напоследък всички почнаха да се наричат тренъори) или културист ще ти го каже :)

06.12.10
08:36

може ли дозата да си я изписвам в устата и след това да пия вода ,вместо да го разбивам във вода ?

HE

06.12.10
20:53

казано от brusakch на 06.12.10, 08:36:

може ли дозата да си я изписвам в устата и след това да пия вода ,вместо да го разбивам във вода ?

Тц тц, тея производители кво ли разбират? Що ли пишат върху тея етикети? :D
На този толкова задълбочен въпрос едвам се сдържам да ти кажа от къде да го приемеш и как, но пусти правила на форума :D

06.12.10
20:57

ееее много жалко  тези производители,че не са написали как да се приема ,а трябва да питам тук еееееееее ;(

07.12.10
11:49

питаш хората ти отговарят а ти се зъбиш
не е хубаво така
в момента взимам Гриин Маг и пия половин доза преди тренировка с азотният бустер заедно и половин доза след тренировка със протеина

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1