27.11.10
23:09
Препочърайте добри и изгодни храносмилателни ензими :) Мисля, че ще ми помогнат за по-добро усвояване на храната.
27.11.10
23:32
healthstore.bg/Super-Enzymes-90-tabletki.html
Лично съм много доволен от тези.Може да погледнеш и папая ензимите на същата марка, те от своя страна са много вкусни ментови бонбонки ;)
28.11.10
01:26
казано от RogerF на 27.11.10, 23:32:
Лично съм много доволен от тези.Може да погледнеш и папая ензимите на същата марка, те от своя страна са много вкусни ментови бонбонки ;)
Мерси за отговора :) И според мен те ще вършат работа. Но малко се разколебавам, скъпо излизат такъв сорт продукт за жалост. Кутийка 90 таб. ще стига за 15 дена, ако се приемат със всяко хранене (6 хранения), с 20+ лв. Ти правиш ли си почивки някакви от тях или си ги приемаш постоянно, би трябвало да е постоянно ? Ще помисля още малко дали ще мога да вложа в тях.
Съмнявам се да имаш 6 основни хранения (може и да греша де), тъй че ги пий 3 пъти на ден, когато си напълнил повечко корема ;)))
28.11.10
10:26
казано от cowboya на 28.11.10, 01:26:
казано от RogerF на 27.11.10, 23:32:
Мерси за отговора :) И според мен те ще вършат работа. Но малко се разколебавам, скъпо излизат такъв сорт продукт за жалост. Кутийка 90 таб. ще стига за 15 дена, ако се приемат със всяко хранене (6 хранения), с 20+ лв. Ти правиш ли си почивки някакви от тях или си ги приемаш постоянно, би трябвало да е постоянно ? Ще помисля още малко дали ще мога да вложа в тях.
Ами не ги пиех с всяко хранане, а с трите най-обилни разпределени през деня.Иначе ензими може да се пият постоянно, но аз си купувам от време на време ;)
29.11.10
17:14
вземи си на сайтек
добри са
Още един глас за Scitec multi-enzymes. 100 таблетки за около 15 лева. Мен поне ме устройва като цена. Преди пиех на друга марка, доста по-скъпи, но и тези си вършат добре работата. Няма подуване, уригвания след хранене и т.н. Дават да се пият по 2 таблетки преди хранене, но аз си вземах по една, освен ако няма да преяждам и си беше ок.